پیشرفت الگوی سالمندی به سمت زنان شدن

۲۹ آذر ۱۴۰۴ | ۰۷:۵۸ کد : ۴۱۰۵۸ اخبار
تعداد بازدید:۳۰

وی با تاکید بر اینکه ترکیب جمعیت نباید بهم بخورد، اضافه کرد: وقتی ترکیب جمعیت از حالت جوان و پویا به سمت سالمند شدن پیش برود، مشکلات زیادی ایجاد می‌شود و از جمله اینکه حوزه سالمندی به سمت زنانه شدن پیش می‌رود.

مسعودی بیان کرد: با توجه به اینکه امید به زندگی در بین زنان به طور میانگین ۶ سال بیشتر از مردان است، تغییر الگوی سالمندی به این معنی است زنانی که از نظر اقتصادی بیشتر به مردان وابسته هستند، بدون سرپرست خواهند ماند و نیاز به مراقبت بیشتری هم خواهند داشت که مستلزم هزینه است.

وی ادامه داد: استاندارد تخت‌های بیمارستانی در جهان یک تخت به ازای هر ۱۸ نفر است ولی در کشور ما نزدیک یک تخت به ازای هر ۷۰۰ هر است که نشان می‌دهد زیرساخت‌ها باید چقدر گسترش پیدا کند و از سویی ممکن است فشار زیادی بر روی بیمه‌ها وارد شود.

مدیر واحد جوانی جمعیت و سلامت خانواده معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اردبیل افزود: از سوی دیگر در چنین شرایطی پدران و مادران با تک فرزندی نوعی ظلم به فرزندان خود روا می‌دارند، چرا که تک فرزندی اثرها و آسیب‌هایی به همراه دارد.