مراسم گرامیداشت روز غذا در معاونت غذاودارو دانشگاه علوم پزشکی اردبیل

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل، مراسم گرامیداشت روز جهانی غذا با حضور دکتر بهزاد داورنیا، رئیس دانشگاه، معاونین و مدیران دانشگاه در سالن کنفرانس معاونت غذاودارو برگزار شد.
در این جلسه، دکتر داورنیا، رئیس دانشگاه با تأکید بر اهمیت غذای سالم و تأمین امنیت غذایی جامعه، از زحمات کارکنان اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی معاونت غذا و دارو قدردانی کرد.
خانم دکتر سارا مصطفیلو، معاون غذا و دارو دانشگاه نیز با اشاره به اهمیت غذا و تغذیه سالم و تاریخچه نامگذاری این روز، عملکرد واحد نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی این معاونت در یک سال گذشته را تشریح کرد.
معاون بهداشت دانشگاه نیز در سخنانی بر اهمیت غذای سالم و نظارتهای دانشگاه با هدف تأمین غذای سالم و امنیت غذایی جامعه و لزوم همکاری با سایر اجزای این زنجیره از جمله وزارت جهاد کشاورزی تأکید کرد و اجرای شناسه گذاری باغات و مزارع و قابلیت رهگیری محصولات کشاورزی را ضروری دانست.
در پایان این جلسه از اعضای کمیته فنی و قانونی اداره غذا، مدیر عامل و مسئولین فنی ۴ واحد تولیدی نمونه استان و کارشناسان اداره نظارت بر مواد غذایی تجلیل شد.