دیدار مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان با رئیس دانشگاه علوم‌پزشکی اردبیل

۱۸ آبان ۱۴۰۴ | ۱۶:۴۲ کد : ۴۰۱۷۳ اخبار خبر
تعداد بازدید:۱۲۳
در دیدار مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان با رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل در خصوص همکاری و تعاملات مشترک بحث و تبادل نظر شد
دیدار مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان با رئیس دانشگاه علوم‌پزشکی اردبیل

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل،

آقای جلیل جباری، مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان با دکتر بهزاد داورنیا، رئیس دانشگاه دیدار و گفتگو کرد.

در این جلسه که معاون درمان، مشاور اقتصادی و سرمایه‌گذاری رئیس دانشگاه و معاونین اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان نیز حضور داشتند در خصوص همکاری ها و تعاملات مشترک بحث و تبادل نظر شد.

حفاظت و صیانت از بیمارستان فاطمی به عنوان یکی از ابنیه های تاریخی استان، ارتقاء گردشگری از منظر توریسم سلامت، تقویت بخش‌های IPD بیمارستان های استان برای جذب بیماران خارجی، همکاری در جهت توسعه گردشگری سلامت و برنامه‌ریزی جهت حضور موثر در همایش بین‌المللی سرمایه‌گذاری استان از جمله مهم‌ترین موضوعات مورد بحث در این جلسه بود.


اخبار مرتبط