گرامیداشت روز پرستار در بیمارستان امام خمینی (ره) اردبیل با حضور مقامات دانشگاهی و مسئولان استانی

۰۷ آبان ۱۴۰۴ | ۰۷:۱۰ کد : ۳۹۹۹۸ اخبار
تعداد بازدید:۲۱۱
مراسم گرامیداشت سالروز ولادت حضرت زینب کبری (س) و روز پرستار، روز سه‌شنبه در بیمارستان امام خمینی اردبیل با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل، مسئول نهاد رهبری دانشگاه، رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) استان، اعضای نظام پرستاری و جمعی از مدیران دانشگاه، پرستاران و کارکنان حوزه سلامت برگزار شد
گرامیداشت روز پرستار در بیمارستان امام خمینی (ره) اردبیل با حضور مقامات دانشگاهی و مسئولان استانی

به گزارش خبرنگار وبدا، در این آیین، سخنرانان با تبریک این روز بزرگ، از فداکاری‌ها، ایثار و نقش بی‌بدیل پرستاران در ارتقای نظام سلامت قدردانی کردند.

دکتر بهزاد داورنیا، رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل، در این مراسم با گرامیداشت میلاد حضرت زینب کبری (س)، گفت: حضرت زینب (س) در دامان پیامبر اکرم (ص)، امام علی (ع) و مادری بزرگوار چون حضرت زهرا (س) پرورش یافت و در مقاطع مختلف تاریخی، به‌ویژه در ایام عاشورا، با خطبه‌های خود در برابر ظالمان ایستادگی کرد. این روحیه مقاومت و شجاعت، الگویی ارزشمند برای همه انسان‌ها و به‌ویژه پرستاران است.

وی با قدردانی از زحمات پرستاران و گرامیداشت یاد و خاطره شهدای سلامت افزود: در طول خدمت یک‌ساله‌ام، تمام تلاش خود را برای جلب رضایت کارکنان به‌کار گرفته‌ام. بخشی از مطالبات و معوقات پرداخت شده و پرداخت‌های مناسبتی نیز برقرار شده است. همچنین تفاهمی با بانک ملت برای ارائه تسهیلات به کارکنان صورت گرفته و همیشه گوش شنوای تمامی همکاران هستم.

حجت‌الاسلام لطیفی، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی اردبیل نیز با تبریک روز پرستار اظهار داشت:
نامگذاری روز ولادت  حضرت زینب کبری (س) به نام روز پرستار، نشان‌دهنده پیوند میان ایثار، صبر و خدمت است. پرستاران در دفاع مقدس، بحران کرونا و دیگر مقاطع دشوار، با ازخودگذشتگی در خط مقدم سلامت حضور داشته‌اند.

وی افزود: پرستاری حرفه‌ای است که ریشه در عشق به انسان دارد. در روایات آمده است که کسی که تنها یک روز بر بالین بیمار باشد، هم‌رتبه با پیامبران است. پرستار، فرشته رحمت بیماران است.

دکتر ادیبان، رئیس بیمارستان امام خمینی (ره) اردبیل نیز در سخنانی گفت: قدردان پرستارانی هستم که با مهر و مهربانی خود، به بیماران آرامش و رضایت می‌بخشند. گاهی لبخند پرستار تأثیری شفا‌بخش‌تر از دارو دارد. شاهد بوده‌ام که برخی پرستاران با وجود بیماری شخصی، همچنان در مسیر خدمت باقی مانده‌اند. برای همه آنان سلامتی و موفقیت آرزو دارم.

در ادامه، علیرضا حسین نژاد، مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان اردبیل، با تبریک میلاد حضرت زینب (س) گفت: به‌عنوان یک شهروند و خادم مردم، از زحمات خالصانه پرستارانی که مرهم درد بیماران هستند، قدردانی می‌کنم. از طرف ۱۱ هزار و ۳۰۰ کودک تحت حمایت کمیته امداد، دست تک‌تک پرستاران را می‌بوسم.

وی با اشاره به مشارکت فعال پرستاران در طرح اکرام افزود: ۲۷۳ پرستار استان در قالب این طرح، سرپرستی معنوی ۶۶۷ فرزند را بر عهده دارند و تاکنون بیش از ۳۳۰ میلیون تومان مساعدت مالی انجام شده است. این افتخاری برای جامعه پرستاری است که هم در عرصه درمان و هم در خدمت به نیازمندان پیش‌قدم هستند.

این مراسم با تجلیل از پرستاران نمونه، اهدای لوح تقدیر و اجرای برنامه‌های فرهنگی و هنری به مناسبت روز پرستار به کار خود پایان داد.


اخبار مرتبط