عیادت مدیر نظارت و اعتباربخشی درمان دانشگاه از مصدومین حادثه واژگونی مینی بوس در مشگین‌شهر

۰۸ دی ۱۴۰۳ | ۱۳:۲۸ کد : ۳۴۸۲۴ اخبار
تعداد بازدید:۲۹۴
وضعیت خدمت رسانی به مصدومین حادثه واژگونی مینی بوس در مشگین‌شهر با حضور مدیر نظارت و اعتباربخشی درمان دانشگاه مورد بررسی قرار گرفت
عیادت مدیر نظارت و اعتباربخشی درمان دانشگاه از مصدومین حادثه واژگونی مینی بوس در مشگین‌شهر

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل، بدنبال واژگونی خودروی مینی بوس در مشگین‌شهر، دکتر روزبه مقدم، مدیر نظارت و اعتباربخشی درمان دانشگاه به همراه تیم مدیریت بحران شبکه بهداشت و درمان شهرستان با حضور در بیمارستان ولیعصر، از نزدیک در جریان وضعیت خدمت رسانی به حادثه دیدگان قرار گرفتند.

گفتنی است ساعت ۶/۴۵ صبح روز شنبه ۸ دی ماه ۱۴۰۳ بدنبال حادثه واژگونی یک دستگاه مینی بوس حامل کارکنان یکی از مراکز صنعتی مشگین‌شهر در روستای قلی بیگلو در محور مشگین‌شهر به اردبیل، سه دستگاه آمبولانس اورژانس ۱۱۵ به محل اعزام شده و بعد از انجام کارهای درمانی، ۴ مصدوم این حادثه جهت ادامه درمان تکمیلی با ۳ دستگاه آمبولانس به بیمارستان فاطمی اردبیل منتقل شدند.


اخبار مرتبط


نظر شما :