برگزاری همایش کشوری آموزش پزشکی و جشنواره آموزشی شهید مطهری

۲۰ دی ۱۳۹۵ | ۰۹:۳۶ کد : ۹۶۲ اخبار مهم
هجدهمین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی و جشنواره آموزشی شهید مطهری برگزار می شود
برگزاری همایش کشوری آموزش پزشکی و جشنواره آموزشی شهید مطهری

جشنواره آموزشی شهید مطهری و هجدهمین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی طی روزهای ۷ تا ۹ اردیبهشت ماه سال آینده در سالن همایش‌های رازی دانشگاه علوم پزشکی ایران در‬ ۶‬ حیطه‬ برگزار می‌شود. مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی وزارت بهداشتی‬ اعلام‬ کرد، ‬ این‬ جشنواره در‬ حیطه‌های تدوین و بازنگری برنامه های آموزشی، یاددهی و یادگیری، ارزشیابی آموزشی اعم از دانشجو‏، هیات علمی و برنامه، مدیریت و رهبری آموزشی، یادگیری الکترونیکی و طراحی و تولید محصولات آموزشی برگزار می‌شود.

متقاضیان ارسال مقاله باید به نکات زیر توجه فرمایند:

۱- در این دوره فقط مقالات کامل بصورت پوستر یا سخنرانی کوتاه پذیرفته و ارائه خواهد شد.

۲- در مرحله اول ارسال چکیده مقاله کافی است و در صورتی که مورد تایید قرار گرفت، لازم است بلافاصله متن کامل ارسال گردد. در غیر این صورت امکان قرار دادن مقاله در برنامه های پوستر یا سخنرانی کوتاه و همچنین در کتاب مجموعه مقالات ممکن نمی باشد.

۳- مقالاتی که در راستای محور همایش باشند، در اولویت خواهند بود.

۴- مهلت ارسال چکیده مقالات حداکثر تا تاریخ ۱۵ بهمن ماه ۱۳۹۵ می باشد

نشانی پورتال همایش و جشنواره آموزشی شهید مطهری کلیک نمایید