کسب رتبه برتر بین دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور

۱۶ دی ۱۳۹۵ | ۰۷:۵۸ کد : ۹۵۰ اخبار مهم
دانشگاه علوم پزشکی اردبیل رتبه برتر کشور را جهت ثبت اطلاعات جمعیتی و ثبت کلیه خدمات بهداشتی درمانی در سامانه یکپارچه بهداشتی(سیب) بین دانشگاه های علوم پزشکی کشور کسب نمود
کسب رتبه برتر بین دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور

دکتر اخوان اکبری به اهداء تقدیرنامه از طرف وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی به دانشگاه علوم پزشکی اردبیل در خصوص راه اندازی سامانه سیب اشاره کرد و افزود: سامانه یکپارچه بهداشتی (سیب) سامانه ای است که از سوی وزارت بهداشت جهت ثبت اطلاعات جمعیتی و ثبت کلیه خدمات بهداشتی درمانی در واحدهای بهداشتی درمانی دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور طراحی و راه اندازی شده است.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اردبیل تصریح کرد: برای راه اندازی این سامانه در واحدهای بهداشتی درمانی تابعه دانشگاه تاکنون تعداد ۱۵۰۰ دستگاه رایانه با تجهیزات کامل خریداری و راه اندازی گردیده است.

دکتر اخوان اکبری ادامه داد: جهت راه اندازی این سامانه پیگیریهای متعددی در جهت اتصال خطوط اینترنت با مخابرات استان صورت گرفته است که خوشبختانه با همکاری شایسته شرکت مخابرات توانستیم با روشهای مختلف ارتباط اینترنتی از قبیل ADSL، 4G روستایی، ، GPRS و راه اندازی سرور اینترنت Dial-up در سطح استان، سامانه سیب را در نقاط مختلف استان و روستاهای دور افتاده برقرار کنیم.

وی اظهار داشت: از کل جمعیت ۱.۳۰۰.۰۰۰ نفری استان اطلاعات فردی حدود ۱.۲۶۰.۰۰۰ در این سامانه ثبت شده است.

دکتر اخوان اکبری گفت: دانشگاه علوم پزشکی اردبیل جزو ۶ دانشگاه برتر کشوری است که توانسته است به نحو مطلوب و شایسته اطلاعات جمعیتی و سایر ایتم های سلامت را ثبت و موفق به کسب رتبه کشوری گردد و این موفقیت مرهون زحمات و تلاش مجموعه دانشگاه و همکاران حوزه بهداشت می باشد.