مراسم معارفه دکتر قدرت اخوان اکبری بعنوان سرپرست جدید دانشگاه علوم پزشکی اردبیل برگزار شد.

۰۷ دی ۱۳۹۵ | ۱۴:۲۰ کد : ۹۱۷ اخبار مهم
مراسم معارفه دکتر قدرت اخوان اکبری سرپرست جدید دانشگاه علوم پزشکی و تکریم و تودیع دکتر فرهاد پورفرضی رئیس سابق این دانشگاه با حضور دکتر ایرج حریرچی قائم مقام وزیر و معاون کل وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و مسئولین استانی در تالار دانشگاه برگزار شد.

در این مراسم دکتر حریرچی از آماده سازی و بهره برداری از هشت هزار تخت بیمارستانی تا شش ماه آینده در سراسر کشور خبر داد و گفت: در سه سال و شش ماه اجرای برنامه طرح تحول نظام سلامت راه اندازی ۲۱ هزار تخت در بیمارستانهای جدید و ۱۰ هزار تخت در بیمارستانهای موجود تقبل شده است.

قائم مقام وزیر بهداشت افزود: از لحاظ شاخص توسعه طبق آمار رسمی سازمان ملل رشد ایران قابل ملاحظه بوده است.

دکتر حریرچی افزود: پس از اجرای طرح تحول سلامت پرداختی از جیب مردم به کمترین میزان خود رسیده است و بسیاری از افرادی که قبلاً به خاطر مشکلات مالی از درمان خود درمانده بودند با پرداخت مبلغ خیلی اندک در بیمارستانهای دولتی مداوا می شوند.

وی ادامه داد: در سال ۹۴ تعداد ۸۸۶ هزار ویزیت سرپائی در کلینیک های تخصصی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل انجام گرفته است.

دکتر حریرچی افزود: تا شش ماه آینده بخشهای مختلف بیمارستانی شهرستان های استان در اردبیل به بهره برداری می رسد و به ظرفیت تخت های درمانی استان افزوده می شود.

معاون کل وزارت بهداشت افزود: خوشبختانه در حال حاضر در تمامی استانهای کشور دانشکده پزشکی و دندانپزشکی داریم و در نیمی از استانها نیز دانشکده های داروسازی راه اندازی شده است.

دکتر قدرت اخوان اکبری سرپرست جدید دانشگاه علوم پزشکی اردبیل ضمن دعوت از اصحاب رسانه و مطبوعات در جهت حل مسائل و مشکلات بخش سلامت استان به برنامه های آتی خود اشاره کرد و گفت: احداث بیمارستان ۵۰۰ تختخوابی جهت جایگزینی فضاهای فرسوده و مستهلک از اولولیت های کاری دانشگاه خواهد بود.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اردبیل افزود: رفع کمبودهای شهرستانهای استان در بحث تجهیزات درمانی و نیروی انسانی، توسعه فرهنگی، تعامل سازنده با تشکل های استانی و دانشگاهی و جامعه پزشکی و سازمان نظام پزشکی و توجه به بخش خصوصی از دیگر اولویت های دانشگاه علوم پزشکی اردبیل خواهد بود.