نشست ستاد اقامه نماز دانشگاه

۱۹ اسفند ۱۳۹۷ | ۱۲:۵۰ کد : ۶۱۷۵ اخبار ۲
نشست ستاد اقامه نماز دانشگاه با حضور رئیس دانشگاه
نشست ستاد اقامه نماز دانشگاه

نشست ستاد اقامه نماز دانشگاه برگزارشد.
به گزارش روابط عمومی خبرنگار وب دا: جلسه ستاد اقامه نماز دانشگاه با حضور ریاست دانشگاه دکتر اخوان اکبری، ریاست ستاد اقامه نماز استان، مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه و سایر اعضا برگزار شد. در این نشست گزارش سال ۹۷ توسط حجت الاسلام و المسلمین واحدی زاده مسئول دفتر نهاد رهبری در دانشگاه ارائه گردید. دکتر اخوان اکبری رئیس دانشگاه علوم پزشکی و رئیس ستاد اقامه نماز دانشگاه با اشاره به اجرای طرح سفیران رحمت افزود: این طرح توسط ائمه جماعت در بیمارستان‌های اردبیل به مرحله اجرا در آمده ب طوری که ائمه جماعت با حضور در بین بیماران بستری و کارکنان نسبت به توسعه و ترویج معنوی نماز و احکام مبادرت می نمایند و بازخوردهایی که دراین مدت دریافت و مورد ارزیابی قرار گرفته حاکی از اثرات مثبت و معنوی طرح دارد، وی در ادامه جلسه افزود پیرامون موضوعات مرتبط با اقامه نماز و تشویق و ترغیب همکاران، برنامه‌های مختلفی اجرا شده و موضوع انجام پژوهش علمی و میدانی در خصوص نماز در دستور کار ستاد اقامه نماز دانشگاه قرار دارد.