اطلاعیه مربوط به کارکنان شاغل و بازنشسته

به اطلاع کارکنان شاغل و بازنشسته ای که در زمان جنگ تحمیلی (از تاریخ ۳۱/‏۰۶/‏۵۹‬ لغایت ۱۴/‏۵/‏۶۷) از طریق ماموریت اداری از سوی این دانشگاه به مناطق و شهرهای جنگی اعزام گردیده اند و خواهان استفاده از کسر خدمت سربازی فرزند خود می باشند، می رساند:
اطلاعیه مربوط به کارکنان شاغل و بازنشسته

اطلاعیه

مقتضی است نسبت به تکمیل فرم پیوستی اقدام و به همراه مدارک ذیل حداکثر لغایت ۲۰ بهمن ماه سال جاری به اداره کارگزینی این دانشگاه مراجعه و به آقای اسمعیلی تحویل نمایند.

ضمناً این دانشگاه مسئولیتی در قبال کارکنانی که در مهلت تعیین شده فوق مراجعه و تکمیل پرونده ننمایند نخواهد داشت.

مدارک مورد نیاز:

1. فرم پیوستی تکمیل شده (برگه درخواست رسیدگی به سوابق خدمتی در شهرها و مناطق جنگی)
  2. کلیه مستندات ماموریت (اعم از اصل برگه ماموریت، گواهی، ابلاغ و هرگونه سند حقوقی مثبته حضور فرد در شهرها یا مناطق جنگی که در طول دوران دفاع مقدس صادر گردیده است)
  3. تصویر آخرین حکم کارگزینی یا بازنشستگی
  4. تصویر شناسنامه تمام صفحات