برگزاری رویداد کارآفرینی سلامت شمالغرب کشور در اردبیل

رویداد کارآفرینی (استارتاپ ویکند) سلامت شمال غرب کشور، حوزه های کارآفرینی در شهر اردبیل از ۲۱ الی ۲۳ آذر با حضور منتورها و سخنرانان و صاحبان استارتاپ های موفق و برزگ کشوری برای اولین بار در سطح شمالغرب کشور برگزار خواهد شد.
برگزاری رویداد کارآفرینی سلامت شمالغرب کشور در اردبیل

رویداد کارآفرینی (استارتاپ ویکند) سلامت شمال غرب کشور، با هدف حمایت شکل گیری زنجیره‌ها و شبکه‌های ارزش و دانش بر فناوری‌های جدید با علوم سلامت ( M-Health ) و ( E-Health ) و سایر فعالیت‌های دانشجویی در حوزه‌های کارآفرینی در شهر اردبیل از ۲۱ الی ۲۳ آذر با حضور منشورها و سخنرانان و صاحبان استارتاپ های موفق و برزگ کشوری برای اولین بار در سطح شمالغرب کشور برگزار خواهد شد؛ مسئول برگزاری این رویداد ستاد اشتغال و کارآفرینی و مرکز رشد فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی اردبیل می‌باشد.

این رویداد با چهار محوریت اصلی برگذار می‌شود:

1. خدمات هاسپیس Hospice) )
  2. طرح مراقبت بیماران در منزل Home care) )
  3. توسعه گردشگری سلامت
  4. تولید و گسترش نرم افزارها و ابزارهای هوشمند برای پایش سلامت آحاد مردم و ارائه خدمات به آنها
  5. فرهنگ سلامت

-کلیه اساتید، دانشجویان و صاحبان ایده از کل کشور می‌توانند در این رویداد شرکت نمایند.

افراد علاقه مند جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به سایت ایوند www.swardabil.ir مراجعه کنند؛ در ضمن جهت دریافت کد تخفیف می‌توانید با شماره ۰۹۱۴۵۳۶۲۳۴۰ تماس حاصل نمائید.