پیام تسلیت ریاست دانشگاه به مناسبت درگذشت دکتر عبدالرحیم جلایی خیر و پیشکسوت طب و طبابت اردبیل

۱۲ آذر ۱۳۹۷ | ۲۰:۵۶ کد : ۵۲۲۸ اخبار ۲

یام تسلیت ریاست دانشگاه علوم پزشکی اردبسل به مناسبت درگذشت دکتر عبدالرحیم جلایی خیر و پیشکسوت طب وطبابت اردبیل
درمتن پیام چنین آمده است:

انالله و انا الیه راجعون

با نهایت تاسف و تالم، خبر درگذشت پزشک مردمی و خیّر نیک اندیش اردبیلی، دکتر عبدالرحیم جلایی، جامعه پزشکی و عموم همشهریان عزیز را اندوهگین کرد. پزشکی که ۶۰ سال عمرخود را در خدمت صادقانه به مردم در حوزه طب و طبابت با رعایت انصاف و مردمداری گذاشت.
او که هیچ گاه از خدمت به مردم و کمک به بی بضاعت ها دریغ نورزید و تا آخرین لحظه زندگی خویش در این راه ثابت قدم و مصمم بود. فقدان این پزشک مردمی و خیّر، ضایعه ای برای جامعه پزشکی و عموم مردم استان بوده و نام ایشان همواره در یادها و خاطره ها به نیکی خواهد ماند.
اینجانب درگذشت این فقید سعید و طبیب حاذق را به جامعه پزشکی و مردم استان تسلیت عرض نموده علّو درجات برای ایشان و صبر و شکیبایی برای خانواده بزرگوارشان را مسئلت می نمایم.

دکتر اخوان اکبری
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل