قابل توجه دانشجویان پردیس خودگردان دانشگاه

پاداش های نقدی و تخفیف شهریه دانشجویان پردیس خودگردان دانشگاه

۲۱ شهریور ۱۳۹۵ | ۱۴:۲۶ کد : ۴۵۳ اخبار مهم
براساس پیشنهاد ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی اردبیل و تصویب هیات امناء دانشگاه، دانشجویان اول تا سوم هر ورودی به ترتیب از ۱۰،۱۵و۵ درصد تخفیف شهریه برخودارخواهند شدکه برای ورودی های نیمسال دوم ۹۵–۹۴ اجرای شده است.
پاداش های نقدی و تخفیف شهریه دانشجویان پردیس خودگردان دانشگاه

همچنین دانشجویان رشته های پزشکی، داروسازی و دندانپزشکی که در امتحانات علوم پایه منطقه شمالغرب کشوررتبه های اول تا سوم راکسب کنند به ترتیب از ۱۰،۱۵و۵ درصد تخفیف شهریه و پاداش نقدی به مبلغ ۱۵،۰۰۰,۰۰۰، ۱۲،۵۰۰،۰۰۰، ۱۰,۰۰۰,۰۰۰ ریال از طرف ریاست محترم دانشگاه برخوردارخواهند شد. لازم بذکر است پاداش دانشجویان ورودی ۹۲ که در امتحانات علوم پایه اسفند ۹۴ حائز رتبه های اول تا سوم شده بودند طی مراسم جشنی با حضورریاست محترم دانشگاه، معاون آموزشی دانشگاه، رئیس پردیس خودگران واعضاء هیات علمی پرداخت وازآنها تجلیل گردید.