تولید نان کامل در استان اردبیل شتاب می‌گیرد

۰۴ مهر ۱۴۰۵ | ۰۸:۳۸ کد : ۴۴۸۸۸ اخبار
تعداد بازدید:۲۴
در نشست مشترک معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اردبیل،رئیس دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی با مدیرعامل بانک سپه استان، راهکارهای تسریع در ایجاد و تبدیل نانوایی‌های موجود به نانوایی نان کامل و کاهش موانع اداری این فرآیند بررسی شد.
تولید نان کامل در استان اردبیل شتاب می‌گیرد

دکتر سعید صادقیه اهری، معاون بهداشت دانشگاه و رئیس مرکز بهداشت استان با اشاره به شیوع بیماری‌های غیرواگیر از جمله سرطان، چاقی، دیابت و فشارخون بالا، بر ضرورت اصلاح الگوی تغذیه و توسعه مصرف نان کامل برای کمک به ارتقای سلامت جامعه تأکید کرد.

دکتر حمید خلق، رئیس دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی استان نیز با تشریح آخرین وضعیت تولید نان کامل در اردبیل و  بیان مشکلات عمده و دلایل عقب ماندگی استان در تولید نان کامل خواستار همکاری بانک سپه برای کاهش بروکراسی و کوتاه‌شدن زمان فرآیند ثبت و تبدیل واحدهای نانوایی در سامانه نانینو شد تا زمینه مشارکت بیشتر نانوایان فراهم شود.

مدیرعامل بانک سپه استان اردبیل نیز از تسریع فرآیند تعریف نانوایی‌های نان کامل در سامانه نانینو و پیش‌بینی تسهیلات و بسته‌های حمایتی و تشویقی برای نانوایان داوطلب خبر داد.

مشروح خبر:
https://social.arums.ac.ir/fa/news/44874

 

آخرین ویرایش ۰۴ مهر ۱۴۰۵