دیدار صمیمانه مسئولان با خانواده دارای فرزند سه‌قلو در شهرستان نمین

۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۵ | ۱۷:۳۲ کد : ۴۳۰۰۴ اخبار
تعداد بازدید:۷۴
مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان نمین به همرله فرماندار شهرستان با حضور در منزل این خانواده، از تولد نوزادان سه‌قلوی آنان تجلیل کرد.
دیدار صمیمانه مسئولان با خانواده دارای فرزند سه‌قلو در شهرستان نمین

این دیدار که در چارچوب سیاست‌های کلی حمایت از جمعیت و فرزندآوری و با هدف تکریم خانواده‌های فرزندآور انجام شد، در منزل خانواده‌ای برگزار گردید که به تازگی صاحب سه قلو شده است.
در این مراسم که جمعی از کارکنان شبکه بهداشت و درمان شهرستان و مرکز خدمات جامع سلامت دولت‌آباد نیز حضور داشتند، فرماندار شهرستان ضمن تبریک ولادت نوزادان، فرزندآوری را «نعمتی الهی و سرمایه‌ای ارزشمند برای آینده جامعه» خواند و بر حمایت همه‌جانبه دستگاه‌های اجرایی از خانواده‌های دارای چندقلو تأکید کرد.

در پایان این دیدار، با اهدای لوح تقدیر و هدایایی، از صبر، ایثار و مسئولیت‌پذیری والدین سه قلو قدردانی شد و مسئولان بر استمرار حمایت‌های لازم از سوی دستگاه‌های مرتبط تأکید کردند.

آخرین ویرایش ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۵

( ۱ )