برگزاری جلسه کارگروه امداد، نجات و فوریتهای پزشکی پدافند غیرعامل با محور ارتقای آمادگیها
به گزارش خبرنگار وبدا، در این نشست، اعضا به بررسی دستورکارهای تعیینشده با هدف تقویت زیرساختها، بهبود ظرفیتهای عملیاتی و ارتقای سطح آمادگی در حوزه پدافند غیرعامل پرداختند. محورهای پیشنهادی از منظر ضرورت، میزان تأثیرگذاری و امکان اجرای عملی مورد ارزیابی قرار گرفت تا زمینه برنامهریزی دقیقتر و تصمیمگیریهای آینده فراهم شود.
بر اساس مباحث مطرحشده، اولویتهای اصلی این جلسه بر توسعه زیرساختهای عملیاتی از جمله ارتقای ناوگان و تجهیزات امدادی و همچنین تقویت همکاریهای بینسازمانی متمرکز بود.
راهاندازی واحد دیسپچ (مرکز کنترل و هدایت عملیات)، تکمیل پروژه مانیتورینگ اورژانس بیمارستانی، بررسی وضعیت ناوگان آمبولانسها و تدوین برنامه نوسازی و تجهیز آمبولانسها و پایگاهها به سیستمهای ارتباطی نوین از جمله موضوعاتی بود که در این جلسه مورد بررسی قرار گرفت.
این جلسه با هدف هماهنگی و برنامهریزی جامع برای بهبود فرایندها، افزایش تابآوری و ارتقای سطح پاسخگویی در شرایط اضطراری و بحرانی و همچنین افزایش کارایی در عملیاتهای امداد، نجات و فوریتهای پزشکی پدافند غیرعامل برگزار شد.










