کسب رتبه دوم توسط تکنسین فوریتهای پزشکی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل

۰۶ تیر ۱۳۹۷ | ۱۲:۳۸ کد : ۳۸۸۹ اخبار ۲
کسب رتبه دوم توسط تکنسین فوریتهای پزشکی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل در ششمین المپیاد علمی، عملیاتی کشور

سرپرست مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی اردبیل گفت: ششمین المپیاد علمی، مهارتی تکنسین‌های فوریت‌های پزشکی کشور به منظور افزایش مهارت کارکنان و شناسایی افراد نخبه سازمان اورژانس به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ایران برگزار شد.
غیبتی ادامه داد: در این المپیاد علمی، مهارتی، ۱۸۲ نفر در دو بخش تئوری و عملی شرکت کردند و پس از ۲۲ روز رقابت بین شرکت کنندگان از سراسر کشور، این المپیاد با اعلام نفرات برگزیده به کار خود پایان داد.
وی افزود: در این رقابت سخت و تنگاتنگ بین تکنسین‌های برجسته کل کشور، تکنسین فوریت پزشکی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل آقای توحید بیوته موفق به کسب رتبه دوم کشوری شد و لوح افتخار از مقام عالی وزارت دریافت نمود.