بازدید معاون بهداشت دانشگاه از اولین نانوایی پخت نان کامل در اردبیل

۰۶ خرداد ۱۴۰۴ | ۰۷:۰۲ کد : ۳۷۳۷۶ اخبار
تعداد بازدید:۱۳۱
معاون بهداشت دانشگاه علوم‌پزشکی اردبیل در بازدید از اولین نانوایی پخت نان کامل در اردبیل، فرآیند تولید این نان را مورد بررسی قرار داد
بازدید معاون بهداشت دانشگاه از اولین نانوایی پخت نان کامل در اردبیل

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل، در راستای تاکید دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی کشور و با هدف ارتقاء سطح سلامت شهروندان شریف استان اردبیل، روز دوشنبه ۵ خرداد ماه سال ۱۴۰۴، دکتر سعید صادقیه اهری، معاون بهداشت دانشگاه به همراه مدیر سلامت محیط و کار از اولین واحد نانوایی نان کامل در اردبیل بازدید کردند.

در این بازدید، ضمن بررسی فرآیند تولید نان کامل، امکان پخت این نان در نانوایی های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی اردبیل برای پرسنل و دانشجویان مورد بررسی قرار گرفت.

گفتنی است اجرای این طرح در اردبیل و شهرستان‌ها، می تواند گامی موثر در راستای بهبود کیفیت سبد غذایی مردم استان باشد.

مصرف نان کامل بخاطر فراوانی آنتی اکسیدان های مختلف مانند ویتامین C، ویتامین E و کاروتنوئیدها، اسیدهای فنولیک و فالونوئیدها می تواند به پیشگیری و درمان بسیاری از بیماری‌ها از جمله چاقی، دیابت، بیماری های قلبی و عروقی و پیشگیری از سرطان های دستگاه گوارش مخصوصا سرطان های روده بزرگ کمک کند.

 

آخرین ویرایش۰۶ خرداد ۱۴۰۴