پلمب یک محل دندانپزشکی غیرمجاز در پارس آباد

۰۱ خرداد ۱۴۰۴ | ۰۷:۱۳ کد : ۳۷۲۷۳ اخبار خبر شهرستانها
تعداد بازدید:۳۴
یک محل دندانپزشکی غیرمجاز در پارس آباد پلمب شد
پلمب یک محل دندانپزشکی غیرمجاز در پارس آباد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل،

دکتر جعفر بشیری، سرپرست مدیریت شبکه بهداشت و درمان شهرستان پارس آباد با اعلام این خبر گفت: طی بازدیدهای مداوم و نامحسوس کارشناسان نظارت بر درمان این شبکه، یک محل دندانپزشکی غیرمجاز بدلیل دخالت افراد فاقد صلاحیت علمی در امور درمان و انجام خدمات غیرمجاز درمانی، شناسایی و با همکاری اداره اماکن انتظامی، پلمب و افراد متخلف به مراجع قضایی معرفی شدند.

وی تاکید کرد: انجام هرگونه مداخلات و اقدامات پزشکی و دندانپزشکی، طب سنتی، زیبایی و کاشت مو در مراکز غیرمجاز و توسط افراد غیر مرتبط ممنوع بوده و باید در مراکز معتبر و زیر نظر متخصص مربوطه انجام شود.

هم استانی های عزیز می توانند هر گونه تخلف مربوط به حوزه درمانی یا دخالت غیر مجاز افراد فاقد صلاحیت در امر درمان‌های پزشکی و دندانپزشکی را به سامانه ۱۹۰ وزارت بهداشت یا اداره نظارت بر درمان معاونت درمان دانشگاه و شبکه بهداشت و درمان شهرستان ها گزارش نمایند.

آخرین ویرایش۰۱ خرداد ۱۴۰۴