انزجار قاطبه پرسنل و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی اردبیل از اقدام عهد شکنانه آمریکا

۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۷ | ۱۳:۱۹ کد : ۳۶۲۷ اخبار ۲
اساتید، کارکنان، اعضای هئیت علمی، دانشجویان و اعضای هیئت رئیسه دانشگاه دیروز در تجمع خود در مقابل دانشکده بهداشت انزجار خود را از اقدامات ضد ایرانی آمریکا و اسرائیل اعلام کردند.

دکتر اخوان اکبری رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل در حاشیه این تجمع ضمن اعلام بیعت مجدد با آرمانهای امام راحل و دفاع از کیان ایران اسلامی گفت: به فرموده مقام معظم رهبری آمریکا هیچ غلطی نمی‌تواند بکند و ملت ایران همچون گذشته با پیروی از منویات رهبری معظم انقلاب از تمامیت ارضی ایران اسلامی دفاع می‌کنند.

حجت السلام و المسلمین واحدی زاده رئیس دفتر نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه در این مراسم گفت: استکبار جهانی آمریکا از دیرباز با ترفندهای مختلف دشمنی خود را با ایران به اثبات رسانده است و ملت فهیم ایران خوب می‌دانند که آمریکا با اصل و اساس نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران دشمنی دارد.

رئیس دفتر نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه تصریح کرد: به رغم تمامی تلاش‌های آمریکا جهت تحریم ایران، ملت ولایت مدار ایران تاکنون بارها و بارها با تبعیت از رهبری در مقابل هجمه‌های دشمنان انقلاب و نظام ایستاده‌اند و نگذاشته‌اند خدشه‌ای به کیان اسلامی برسد و نقشه‌های توطئه گران را همواره نقش بر آب کرده‌اند.