مراسم گرامیداشت روز معلم با تجلیل و تکریم از اساتید برجسته دانشگاه

۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۷ | ۲۱:۵۸ کد : ۳۶۱۹ اخبار ۲
مراسم گرامیداشت روز معلم با تجلیل و تکریم از اساتید برجسته و نمونه دانشگاه علوم پزشکی اردبیل برگزارشد.
مراسم گرامیداشت روز معلم با تجلیل و تکریم از اساتید برجسته دانشگاه

با حضور معاون سیاسی امنیتی استاندار آقای نواداد و ریاست دانشگاه علوم پزشکی و جمع کثیری از اساتید به همراه خانواده هایشان، آیین گرامیداشت مقام شامخ معلم و استاد شب پنج شنبه درسالن پیامبر اعظم (ص) دانشگاه برگزارگردید.

درابتدای مراسم دکتر اخوان اکبری ریاست دانشگاه علوم پزشکی اردبیل ضمن خیر مقدم به حضار و گرامیداشت یاد و خاطره استاد حوزه ودانشگاه آیت ا...شهید مرتضی مطهری به جایگاه علم و معلمی و استادی اشاره کرد و گفت: مقام ارزشمند علم و استادی از منظر اسلام و ائمه اطهار چنان رفیع و بلند است که امیرالمومنین امیر بیان حضرت علی (ع) در سخن گهربار و آموزنده خود فرموده (من علمنی حرفا فقد سیرنی عبدا) هرکس یک کلمه به من بیاموزد مرا بنده خود کرده است و این دیدگاه از امام معصوم خود بیانگر حقایق و ارزش علم و معلمی و استادی است که جامعه ما نیاز به اساتیدی دارد که بتواند انسان ساز وجامعه ساز باشد.

گفتنی است درادامه برنامه حجت الاسلام واحدی زاده مسئول دفتر نهاد رهبری در دانشگاه به ابعاد علم و تعلیم وتربیت در اسلام پرداخت، ودرپایان مراسم به اساتید نمونه دانشگاه لوح تقدیر اهدا شد.