پیام تبریک رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل به مناسبت میلاد منجی عالم بشریت امام عصر (عج)، روز معلم، استاد و هفته آموزش علوم پزشکی

۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۷ | ۱۰:۱۹ کد : ۳۵۸۷ اخبار ۲
دکتر قدرت اخوان اکبری، رئیس دانشگاه علوم پزشکی به مناسبت فرا رسیدن نیمه شعبان ولادت حضرت مهدی (عج) و ۱۲ اردیبهشت ماه سالروز شهادت استاد علامه شهید مرتضی مطهری و بزرگداشت روز معلم، استاد وهفته آموزش پیام تبریکی بشرح ذیل صادر گردند.

دکتر قدرت اخوان اکبری، رئیس دانشگاه علوم پزشکی به مناسبت فرا رسیدن نیمه شعبان ولادت حضرت مهدی (عج) و ۱۲ اردیبهشت ماه سالروز شهادت استاد علامه شهید مرتضی مطهری و بزرگداشت روز معلم، استاد و هفته آموزش پیام تبریکی بشرح ذیل صادر گردند:

بسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ
الرَّحْمَنُ (۱) عَلَّمَ الْقُرْآنَ (۲) خَلَقَ الْإِنْسَانَ (۳) عَلَّمَهُ الْبَیَانَ...))

حمد و ثنا گویان سر تعظیم به درگاه خداوند تبارک و تعالی فرود می آوریم که آدمی را اسماء پر معنا و با مسمّی تعلیم فرموده و لسان انسان را طریقی برای نمود و ظهور عواطف و لطایف، از برای وی موهبت داشته است.
تقارن خجسته میلاد امام عصر (عج) و نیمه شعبان را با سالروز شهادت دانشمند فرزانه، استاد مرتضی مطهری و بزرگداشت مقام معلم، استاد وهفته آموزش را به فال نیک میگیریم و دگربار شاهدیم که آفتاب روشنی بخش ۱۲ اردیبهشت از افق لاجوردین انقلاب شکوهمند اسلامی سرزده و به نام بزرگمرد عرصه علم و اندیشه و عشق و عرفان استاد علامه شهید مرتضی مطهری در ایران عزیز طنین انداز نموده است و چه زیبا و به شایستگی این روز عظیم را به روز معلم و استاد نامگذاری نموده اند، تا هر کس با هر کلام و بیان و اقدام این رهپویان طریق انبیاء را تکریم نموده و تقدیر نماید.
اینجانب ضمن تبریک میلاد باسعادت منجی عالم بشریت، برپاکننده قسط و عدل حضرت مهدی موعود (عج) بر عموم شیعیان و منتظرانش و با درود و سلام بر روح بلند و متعالی اندیشمند برتر جهان اسلام، شاگرد ممتاز مکتب امام و حوزه و دانشگاه استاد شهید مرتضی مطهری،، این روز بزرگ و هفته آموزش را به تمامی و اساتید و معلمین گرانقدر و عموم کارکنان و زحمتکشان عرصه سلامت و دانشگاه علوم پزشکی تبریک عرض نموده، تلاش و ایثار معلمان و اساتید ارجمند و فرهیخته دانشگاه را با سپاس و احترام و تکریم گرامی میداریم.

دکتر قدرت اخوان اکبری
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل