افتتاح کلینیک تخصصی انجمن دیابت اردبیل

۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۷ | ۰۷:۵۵ کد : ۳۵۸۵ اخبار ۲
رئیس دانشگاه علوم پزشکی در ایین افتتاح کلینیک تخصصی انجمن دیابت اردبیل : ورود خیرین و موُسسات مردم نهاد به عرصه سلامت با ارزش ترین خدمت به جامعه و مردم است.
افتتاح کلینیک تخصصی انجمن دیابت اردبیل

آیین افتتاح کلینیک تخصصی دیابت اردبیل امروز با حضور جمعی از خیرین، پزشکان، اساتید، معاون سیاسی امنیتی و مدیرکل اموراجتماعی استانداری، ریاست دانشگاه علوم پزشکی و رئیس انجمن دیابت کشور دکتر رجب برگزار شد. دکتر اخوان اکبری در ابتدای این برنامه ضمن قدردانی از واقفین و بانیان به اهمیت ورود خیرین و موسسات مردم نهاد به امر سلامت وحمایت دانشگاه از اینگونه حرکتهای خداپسندانه، اشاره کرد و گفت: ورود خیرین وسازمانهای مردم نهاد به عرصه سلامت با توجه به اهمیت و ارزش اجتماعی و معنوی موضوع وسهم ۷۵ درصدی سایر ارگانها و مردم، امری حیاتی و حمایتی است که می تواند تکمیل کننده خدمت رسانی دانشگاه به مردم و جامعه باشد. وی افزود: در حال حاضر تعداد ۹۵۰۰ نفر بیمار دیابتی در درمانگاه بیمارستان امام خمینی (ره) اردبیل تشکیل پرونده دادند و تا ۳۰ درصد از این عزیزان مبتلا به زخم پا هستند و دانشگاه خدمات لازم و آموزشهای خودمراقبتی وتغذیه مناسب با تحرک بدنی را برای کنترل دیابت ارایه می نماید و با ورود کلینیک دیابت اردبیل به عرصه خدمت رسانی شاهد ارایه خدمات بهتر و بیشتر به بیماران دیابتی خواهیم بود. گفتنی است این ساختمان به میمنت ومبارکی مقارن با نیمه شعبان با همت خیرین در زمین اهدایی در زیربنایی به مساحت ۱۳۳۰ متر مربع احداث و در خدمت مردم استان قرار گرفت.