جوابیه بیمارستان امام خمینی (ره) اردبیل

۰۷ بهمن ۱۴۰۳ | ۰۸:۱۲ کد : ۳۵۲۲۵ پاسخ به رسانه
تعداد بازدید:۶۴
جوابیه بیمارستان امام خمینی (ره) اردبیل

جوابیه

مسئول محترم کانال اردبیل آذ

با سلام و احترام

پیرو درج پیام یکی از مخاطبان عزیز آن کانال، توضیحات مدیریت بیمارستان امام خمینی (ره) اردبیل جهت استحضار و تنویر افکار عمومی ارسال می گردد. خواهشمند است نسبت به درج آن اقدام فرمایید.

 به استحضار می رساند ظرفیت اورژانس ۷۵ تخت می باشد که با توجه به شرایط موجود و افزایش بار مراجعات گاهاً تا ۱۲۰ بیمار نیز در بخش اورژانس بستری می شود که واضح است به دلیل عدم تناسب تعداد تخت با تعداد مراجعین و بیمار بستری، موجب گلایه و نارضایتی به حق بیماران و همراهان شود که از این بابت عذرخواهی می شود.

 امید است با افزایش ظرفیت تخت های بستری دانشگاه این مشکل مرتفع شود.

 با این حال در هر شیفت، بیست کارشناس پرستاری در قسمت های مختلف بخش اورژانس نسبت به ارائه خدمات پرستاری مشغول انجام وظیفه می باشند.

 همچنین، برنامه پشتیبان اورژانس برای مواردی که ازدحام بیماران بیش از ظرفیت اورژانس باشد با مداخله سوپروایزر اورژانس ( در تمام شیفت ها سوپروایزر اورژانس به طور مستقیم بر امورات اورژانس نظارت دارد) اجرایی می گردد و نیروی پرستاری به چیدمان اورژانس اضافه می شود.

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل

 

آخرین ویرایش۰۷ بهمن ۱۴۰۳

نظر شما :