نشست هماهنگی ریاست دانشگاه علوم پزشکی با مدیرکل صدا و سیمای اردبیل

۰۳ اردیبهشت ۱۳۹۷ | ۰۹:۲۴ کد : ۳۵۱۵ اخبار ۲
نشست هماهنگی ریاست دانشگاه علوم پزشکی با مدیرکل صدا و سیمای اردبیل در دومین روز از هفته سلامت
نشست هماهنگی ریاست دانشگاه علوم پزشکی با مدیرکل صدا و سیمای اردبیل

در دومین روز از هفته سلامت رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل در دیداری با مدیرکل صدا و سیمای استان به نقش ارزنده صدا و سیما در امر اطلاع رسانی از خدمات بهداشتی درمانی و فرهنگ سازی مناسب در حوزه سلامت اشاره کرد و گفت: ۲۵ درصد تامین سلامت جامعه بر عهده وزارت بهداشت و دانشگاههای علوم پزشکی کشور هست و ۷۵ درصد بقیه آن دراختیار سازمان‌های دخیل و سازمان‌های مردم نهاد و خود مردم هست و در این ارتباط نقش صدا و سیما نقش ارزشمند و ویژه ای است و می طلبد که با همکاری این سازمان بسیاری از مسائل فرهنگی در جهت تامین سلامتی مردم پیگیری شود. دکتر اخوان اکبری تعامل و همکاری سازنده و متقابل دانشگاه علوم پزشکی اردبیل و صدا و سیمای استان در حوزه سلامت را خوب ارزیابی کرد و افزود: صدا و سیمای استان دوشادوش دانشگاه علوم پزشکی اردبیل در جهت آگاه سازی جامعه برای ایجاد جامعه شاد و سالم کمک می‌کند. وی حساس سازی مردم در بحث خود مراقبتی را ضروری دانست و گفت: برای اینکه بتوانیم جامعه سالم داشته باشیم باید مردم را به وضعیت بهداشتی درمانی خود آگاه کنیم تا مردم عزیز استان در راستای آن بتوانند با مراقبت از وضعیت جسمی خود شاخصهای بهداشتی را ارتقا دهند. در این نشست معاونین دانشگاه علوم پزشکی اردبیل برنامه های حوزه خود در ارتباط با امر سلامت را مطرح و نحوه اطلاع رسانی را مورد بحث و بررسی قرار دادند. مدیرکل صداوسیمای مرکز اردبیل آقای ملا احمدی دراین نشت ضمن اعلام همکاری و تعامل فی مابین گفت: موضوع سلامت مردم و آحاد جامعه موضوعی همه گیر و توجه به سلامت عمومی و ارتقای سطح سلامت افراد جزو وظایف اصلی مسولین بوده وصدا و سیما هم در کنار دانشگاه ازظرف یت خود برای اهداف سلامتی مردم فروگذار نخواهد کرد. گفتنی است درپایان ازجمعی از کارکنان صداو سیما تست قند و فشار خون توسط کادر مرکز اورژانس ۱۱۵ گرفته شد.