شبکه کامپیوتری

۱۱ شهریور ۱۳۹۵ | ۱۲:۰۰ کد : ۳۰۴ اخبار مهم
راه اندازی شبکه اینترنتی یکپارچه در دانشگاه علوم پزشکی اردبیل
راه اندازی شبکه یکپارچه دانشگاه

پس از یکسال و نیم تلاش مجدانه از سوی فناوری اطلاعات دانشگاه بالاخره شبکه اینترنتی دانشگاه در مرکز استان یکپارچه شد. راه اندازی این سیستم ارتباط رادیوئی با احداث دکل های بی سیم با اهداف زیر انجام گردید:

۱- کاهش چشمگیر هزینه های نصب و راه اندازی خطوط فیبر نوری و حذف اجاره ماهانه این خطوط در راستای اجرای عملی منویات مقام معظم رهبری در ابلاغ سیاست های اقتصاد مقاومتی اقدام و عمل، و تاکیدات شورای اقتصاد مقاومتی دانشگاه (طوری که از محل صرفه جوئی هزینه های اجاره یکسال هر خط ، با کرایه ماهانه فعلی سه میلیون تومانی امکان اتصال دو واحد جدید دانشگاهی مهیا می شود)، . همچنین صرفه جوئی در خرده هزینه های استفاده از خطوط ADSL در مراکز آموزشی، درمانی و واحدهای مختلف (این خرده هزینه های به ظاهر اندک در سرجمع مبالغ زیادی می شد که با اجرای این سیستم و همکاری مسئولین واحدها حذف می شود).

۲- افزایش امنیت سیستم شبکه اینترنتی و اینترانتی دانشگاه، این امر در آینده نزدیک با خرید و نصب سیستم UTM تکمیل خواهد شد.

۳- بهینه سازی و مدیریت مصرف ترافیک خریداری شده ماهانه از مخابرات به ویژه در مواقع اوج کاری ساعات ۱۰ الی ۱۳

۴- افزایش سرعت اینترنت و اینترانت (مدیریت زمان)، در این شیوه ارتباطی با توجه به اینکه ابتدا و انتهای محل های اتصال، (سر وته رادیوها) بدون هرگونه هزینه ای در اختیار دانشگاه می باشد. لذا امکان توزیع آن با هر میزان سرعت اولیه خریداری شده و با همان ویژگی در بین واحدها وجود دارد.

۵- دسترسی سریع و امن به منابع علمی خریداری شده داخل شبکه برای امور تحقیقاتی و پژوهشی

۶- استفاده از سامانه های داخلی (شبکه) حتی با وجود نوسانات و اختلالات اینترنتی به ویژه اتوماسیون اداری و....

۷- افزایش رضایت مندی کاربران (اعضاء محترم هیات علمی، دانشجویان و کارشناسان و...)