قرآن و عترت

جشنواره قرآن و عترت

بدینوسیله به اطلاع می رساند، بر اساس اعلام مرکز قران و عترت وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی مهلت ارسال آثار جشنواره قرآن و عترت تا ۹۵/۳/۲۵ می باشد.
جشنواره قرآن و عترت

آثار هنری: (شامل: نقاشی، خوشنویسی، نماهنگ، عکس، تذهیب، فیلم کوتاه، پویانمایی، معرق و منبت و طراحی پوستر)

آثار ادبی: (شامل: شعر، داستان، نمایشنامه و فیلمنامه)

آثار فناوری: (شامل: نرم افزار و وبلاگ)

آثار پژوهشی: (شامل: کتاب و مقاله)

کتابخوانی: (شامل: نقد کتاب و تلخیص کتاب)

آثار بخش عترت (شامل دعا و مناجات خوانی)

لازم است کلیه شرکت کنندگان محترم اعم از اساتید، کارکنان و دانشجویان عزیز اصل اثر را به همراه تصویر یا فایل ضبط شده صوتی و تصویری به دبیرخانه جشنواره قران و عترت واقع در معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه تحویل دهند تا نسبت به ارسال آنها به تهران اقدامات لازم صورت گیرد. به استحضار می رساند از این آثار در نمایشگاه هار مختلف قرانی استفاده خواهد شد.

همچنین به استحضار راه یافتگان به مرحله کشوری جشنواره قران و عترت می رساند. زمان آزمون بخش کتبی ۹۵/۵/۵ و زمان آزمون بخش شفاهی ۲۷ الی ۲۹ مرداد ماه سال جاری می باشد.