ارتقاء رتبه دکتر بهمن بشردوست به درجه دانشیاری

ارتقاء رتبه دکتر بهمن بشردوست از مرتبه استادیاری به مرتبه دانشیاری
ارتقاء رتبه دکتر بهمن بشردوست به درجه دانشیاری

جناب آقای دکتر بهمن بشردوست،
ارتقا جنابعالی از مرتبه استادیاری به دانشیاری را تبریک گفته، از خداوند منان همواره سعادت، سلامت و تداوم موفقیت‌های علمی شما را آرزومندیم.

شایان ذکر است در اولین جلسه هیئت ممیزه دانشگاه مورخه ۱۷/‏۱۰/‏۹۶‬ با ارتقا مرتبه دکتر بهمن بشردوست از مرتبه استادیاری به دانشیاری موافقت گردید.

دکتر عبداله مهدوی ۲۱ دی ۱۳۹۶ | ۱۳:۳۴
با سلام جناب آقای دکتر بهمن بشردوست صمیمانه ترین تبریکات و شادباش این برادر کوچک خود را پذیرا باشید آرزوی توفیق بیش از پیش برای شما و خانواده محنترمان از خداوند متعال مسئلت می نمایم
امیرمهدی حیدری ۲۶ دی ۱۳۹۶ | ۰۶:۳۵
باسلام جناب اقای دکتربهمن بشردوست موفقیت ارتقا مرتبه استادیاری به دانشیاری برای حضرتعالی تبریک گفته و از ایزدمنان سلامتی و توفیقات روزافزون را برای شما خواستارم.
ژاله وثوقی ۳۰ دی ۱۳۹۶ | ۰۸:۳۰
با سلام و احترام، استاد ارجمند جناب آقای دکتر بشردوست ارتقاء جنابعالی از مرتبه استادیاری به دانشیاری زا تبریک عرض نموده و از خداوند متعال آرزوی توفیقات بیش از پیش برایتان مسئلت می نمایم.
لیلا عالی زاده ۰۸ اسفند ۱۳۹۷ | ۲۳:۲۷
وقت ویزیت