برگزاری کارگاه پزشکی مبتنی بر شواهد(EBM) در دانشگاه علوم پزشکی تبریز

۲۸ آذر ۱۳۹۶ | ۱۳:۱۶ کد : ۲۵۴۵ اخبار
سلسله کارگاه‌های پزشکی مبتنی بر شواهد (Evidence-Based Medicine)- دوره مقدماتی در تاریخ ۶ و ۷ دی ماه ۱۳۹۶ جهت پژوهشگران و اعضای هیأت علمی
برگزاری کارگاه پزشکی مبتنی بر شواهد(EBM) در دانشگاه علوم پزشکی تبریز

بدینوسیله به اطلاع اعضای محترم هیأت علمی دانشگاه می‌رساند طبق برنامه عملیاتی مشترک دانشگاه‌ها در حوزه تحقیقات و فناوری مقرر گردید مرکز کاکرین ایران با همکاری دانشگاه علوم پزشکی تبریز و مؤسسه ملی تحقیقات علوم پزشکی ایران کارگاه پزشکی مبتنی بر شواهد ( EBM ) در تاریخ ۶ و ۷ دی ماه ۱۳۹۶ جهت پژوهشگران و اعضای هیأت علمی دانشگاه‌های کلان منطقه دو برگزار نماید.
متقاضیان می‌بایست فرم ثبت نام آنلاین مربوطه را در وبگاه موسسه ملی توسعه تحقیقات علوم پزشکی ایران به نشانی http://nimad.ac.ir/content/101/Cochrane-Iran-Workshops:EBM بخش آموزش / سلسله کارگاه‌های مبتنی بر شواهد Evidence-Based Medicine را به‌طور کامل تکمیل نموده و شهریه را به‌صورت آنلاین پرداخت نمایند.

اعضای محترم هیأت علمی علاقمند به شرکت در کارگاه با ریاست و یا معاونت پژوهشی دانشکده خود هماهنگ نمایند.

آخرین مهلت ثبت نام ۳۰/‏۰۹/‏۱۳۹۶‬ می‌باشد

اساتید مدعو: دکتر سکینه حاج ابراهیمی (دانشگاه علوم پزشکی تبریز) - دکتر مهستی علیزاده (دانشگاه علوم پزشکی تبریز)

مباحث کارگاه: مطالب ارائه شده در این کارگاه محتوای استاندارد آموزشی مرکز پزشکی مبتنی بر شواهد دانشگاه آکسفورد است.

مخاطبان: محققان، دانشجویان و متخصصان رشته های پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی و رشته های بالینی مرتبط

محل برگزاری: دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی تبریز

زمان: چهارشنبه و پنج شنبه ۶ و ۷ دی ماه ساعت: ۸ لغایت ۱۴

هزینه شرکت در کارگاه: ۱۰۰ هزار تومان (تخفیف برای دانشجویان دکترا و کارشناسی ارشد: ۵۰ هزار تومان)

ظرفیت کارگا ه: ۲۵ نفر

جهت مشاهده برنامه کارگاه کلیک نمائید.