جلسه سلسله‌ مباحث اخلاقی تربیتی در دانشگاه علوم پزشکی اردبیل

۱۸ آذر ۱۳۹۶ | ۰۹:۰۱ کد : ۲۴۵۵ اخبار ۲
با حضور حضرت آیت الله سیدحسن عاملی نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اردبیل جلسه سلسله‌ مباحث اخلاقی تربیتی در دانشگاه علوم پزشکی اردبیل برگزار شد.
جلسه سلسله‌ مباحث اخلاقی تربیتی در دانشگاه علوم پزشکی اردبیل

باحضور و سخنرانی حضرت آیت الله دکتر سید حسن عاملی نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اردبیل، نشست سلسله مباحث اخلاقی تربیتی در دانشگاه علوم پزشکی اردبیل برگزار شد.

در این جلسه که روسای محترم دانشگاههای اردبیل، نمایندگان دفاتر نهاد رهبری دانشگاههای اردبیل، اعضای هیات علمی، اساتید و دانشجویان عزیز دانشگاهها حضور داشتند سلسله مباحث اخلاقی پیرامون مبانی تربیتی و اخلاقی در حوزه های علمی و دانشجویی و همچنین مباحث مدیریتی در حوزه کلان اجتماعی همچنین سیره های تربیتی نبی مکرم اسلام حضرت رسول اکرم (ص) در حوزه های اجتماعی و خانوادگی توسط حضرت آیت الله سید حسن عاملی نماینده ولی فقیه در استان تشریح و تبین گردید.