۱۳ آبان ۱۳۹۶ | ۱۰:۰۲ کد : ۲۲۱۶ اخبار
این دانشگاه در هشتمین نمایشگاه تخصصی الکامپ (الکترونیک، کامپیوتر، اتوماسیون اداری و دولت الکترونیک) مورخ هشتم تا دوازدهم آبان سال جاری در محل نمایشگاه های بین المللی اردبیل، غرفه دانشگاه علوم پزشکی اردبیل به عنوان غرفه منتخب در بخش ارائه خدمات برخط انتخاب شد

باسمه تعالی

با صلوات بر محمد و آل محمد (ص) و با احترام، بدینوسیله به اطلاع عموم همکاران عزیز می رساند پس از شرکت این دانشگاه در هشتمین نمایشگاه تخصصی الکامپ (الکترونیک، کامپیوتر، اتوماسیون اداری و دولت الکترونیک) مورخ هشتم تا دوازدهم آبان سال جاری در محل نمایشگاه های بین المللی اردبیل، غرفه دانشگاه علوم پزشکی اردبیل به عنوان غرفه منتخب در بخش ارائه خدمات برخط انتخاب و لوح تقدیر از نماینده محترم شهر اردبیل، نیر، نمین و سرعین (مهندس رضا کریمی) و سایر همراهان در محل غرفه دانشگاه دریافت نمود. کسب این افتخار را حضور ریاست محترم دانشگاه و سایر مسئولان گرامی و عموم همکاران عزیز، که با حمایت های مادی و معنوی زمینه حضور در این نمایشگاه را مهیا نمودند تبریک و تهنیت عرض می نماید.

مدیریت روابط عمومی و مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه