اطلاعیه

اعلام فهرست مرحله اول پذیرش نیروی انسانی در قالب خرید خدمت

۱۰ آبان ۱۳۹۶ | ۰۹:۲۲ کد : ۲۲۰۱ اخبار مهم
فهرست مرحله اول پذیرش نیروی انسانی در قالب خریدخدمت از طریق بخش خصوصی (شرکتی) موضوع آزمون های مورخه ۹۶/۶/۹ و۹۶/۶/۳۱ این دانشگاه
اعلام فهرست مرحله اول پذیرش نیروی انسانی در قالب خرید خدمت

«بنام خدا»

اطلاعیه

فهرست مرحله اول پذیرش نیروی انسانی در قالب خرید خدمت از طریق بخش خصوصی (شرکتی) موضوع آزمون‌های مورخه ۰۹/‏۰۶/‏۹۶‬ و۳۱/۶/۹۶ این دانشگاه به شرح جدول ذیل اعلام و داوطلبان مذکور می‌بایست با در دست داشتن مدارک ذیل طبق جدول زمان بندی به آدرس اردبیل خیابان دانشگاه روبروی دانشگاه پیام نور سالن ورزشی حضرت امام علی (ع) دانشکده علوم پزشکی اردبیل مراجعه نمایند.

1. شناسنامه (اصل و کپی تمام صفحات).

2. کارت ملی (اصل و کپی).

3. آخرین مدرک تحصیلی (اصل و کپی).

4. کارت معافیت و یا پایان خدمت ویژه برادران (اصل و کپی).

5. مدارک ایثارگری ویژه داوطلبان ایثارگر مطابق شرایط آگهی (اصل و کپی).

6. عکس ۴*۳ (دو قطعه).

7. مدارک بومی (مطابق شرایط آگهی).

8. گواهی نامه رانندگی ب۲ برای شغل راننده.

9. گواهی پایان طرح و یا معافیت برای مشمولین لایحه رشته‌های اجباری (پرستاری کارشناس اتاق عمل کارشناس هوشبری -کارشناس علوم آزمایشگاهی) (اصل و کپی)، و سایر گواهی‌های مرتبط مندرج در آگهی.

10. رسید بانکی مبنی بر واریز مبلغ ثبت نام.

ردیف

عنوان شغل

محل جغرافیایی، مورد تقاضا

تاریخ دریافت مدارک

ساعت

۱

پرستار – کارشناس اتاق عمل – کارشناس هوشبری – کارشناس علوم آزمایشگاه –ماما – مهندسی صنایع – متصدی خدمات مالی – کارشناس کامپیوتر - نگهبان – راننده – اپراتور تلفن

کلیه شهرستانها

یکشنبه مورخه ۱۴/‏۰۸/‏۹۶

از ۸ صبح لغایت ۱۳ ظهر

امور خدماتی

شهرستان اردبیل

دوشنبه مورخه ۱۵/‏۰۸/‏۹۶

۲

امور خدماتی

مشکین شهر – مغان – بیله سوار – پارس آباد

سه شنبه مورخه ۱۶/‏۰۸/‏۹۶

• عدم مراجعه در تاریخ‌های مقرر به منزله انصراف پذیرفته شده محسوب می‌گردد.

• اعلام اسامی بر اساس اطلاعات خود اظهاری داوطلبان در زمان ثبت نام الکترونیکی می‌باشد و به منزله قبولی نهایی نبوده و صرفاً جهت معرفی برای بررسی مدارک و ورود به مرحله بعدی فرآیند آزمون می‌باشد، لذا در صورت هرگونه مغایرت در اطلاعات اعلامیو یا عدم مطابقت شرایط داوطلبان با مفاد آگهی برابر مقررات اقدام خواهد شد.

لینک دانلود فایل

داود ۲۰ آبان ۱۳۹۶ | ۱۵:۳۸
باسلام ببخشین میشه بگین کی جواب مدارکی که گرفتین رو خواهید زد؟ مدارک روتحویل دادیم اما بهمون چیزی نگفتن که چه موقع میریم گزینش یانه
پاسخ مدیر سایت ۲۱ آبان ۱۳۹۶ | ۰۷:۴۸

سلام. از کارگزینی (همان جایی که مدارک تحویل دادید) پیگیری کنید.

shahram ۲۲ آبان ۱۳۹۶ | ۱۷:۲۰
سلام خسته نباشید من یه سوال داشتم کسایی که از آزمون قبول شدن و مدارک دادن برای مصاحبه کی دعوت میشن؟ از مدیر سایت خواهش میکنم جواب بدن،چون خیلی از دوستان و همینطور اینجانب سر کار میریم و تاریخ مصاحبه رو نمیدونیم! ممنون میشم اگه سریعتر جواب بدین
پاسخ مدیر سایت ۲۳ آبان ۱۳۹۶ | ۱۰:۴۹

شلام. از کارگزینی پیگیر باشید.

رضا ۲۲ آبان ۱۳۹۶ | ۲۰:۴۷
با سلام و عرض خسته نباشید میخواستم بدونم من با کی در تماس باشم جهت اطلاع از ازمون عملی ک تازه ثبت نام کردیم !!؟
پاسخ مدیر سایت ۲۳ آبان ۱۳۹۶ | ۱۰:۴۸

سلام. از کارگزینی پیگیری کنید