رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل با حضور در منزل دکتر حبیب پشتاره ،پیشکسوت بازنشسته و متخصص بیهوشی از خدمات ارزشمند وی تجلیل و تکریم نمودند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل در مراسم تکریم پیشکسوت عرصه سلامت استان : تکریم و تجلیل از خدمات ولی نعمتان حوزه طب و طبابت از وظایف ارزشمند مسئولین و جامعه پزشکی استان است

دکتر اخوان اکبری رئیس دانشگاه علوم پزشکی مقارن با روز جهانی بیهوشی مصادف با ۲۴ مهرماه (۱۶ اکتبر) و با حضور ریاست و جمعی از اعضای هیئت مدیره سازمان نظام پزشکی و همکاران متخصص بیهوشی ضمن ملاقات این پیشکسوت عرصه پزشکی، با تبریک این روز به جامعه متخصصین بیهوشی، کادر و دانشجویان این رشته گفت: نامگذاری این روز نماد و بهانه ایست تا ضمن ادای احترام به خدمات جامعه بیهوشی و پیشکسوتان این رشته از زحمات این عزیزان که در تامین سلامت مردم نقش ویژه ای بعهده دارند قدردانی بعمل آید.

وی با اظهار امیدواری نسبت به حل و فصل مشکلات رشته و گروههای پزشکی افزود: امیدواریم این مشکلات در سایه همفکری و همدلی با هدف خدمت به مردم و جامعه حل و فصل شود و دانشگاه در این رابطه با تقویت فضای تعامل امکان رفع موانع را فراهم خواهد کرد.

گفتنی است در این دیدار به رسم تکریم و تجلیل از بزرگان حوزه سلامت لوح تقدیری به پیشکسوت رشته بیهوشی استان دکتر حبیب پشتاره از طرف جامعه پزشکی استان تقدیم گردید.