تبریک ارتقاء

۱۰ خرداد ۱۳۹۵ | ۱۱:۰۴ کد : ۱۹ ارتقاء رتبه
تبریک به آقای دکتر فرهاد صالح زاده
ارتقاء مرتبه دکتر فرهاد صالح زاده به استادی
آقای دکتر فرهاد صالح زاده ارتقاء مرتبه علمی جنابعالی از دانشیاری به استادی را تبریک گفته، از خداوند سلامتی و موفقیت روز افزون شما را خواستاریم.

گفتنی است: طبق اعلام رسمی رئیس مرکز امور هیات علمی وزارت با ارتقاء مرتبه دکتر فرهاد صالح زاده از دانشیاری به استادی در یکصد و هفتاد و یکمین جلسه هیات ممیزه مرکزی مورخه ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۵ موافقت گردید.

دکتر فرهاد صالح زاده عضو هیات علمی گروه آموزشی بیماریهای کودکان این دانشگاه می باشد.

امیرمهدی حیدری ۲۷ دی ۱۳۹۷ | ۰۴:۰۸
باسلام واحترام جناب آقای دکترفرهاد صالح زاده،ارتقاء مرتبه علمی جنابعالی راازدانشیاری به استادی بشما و جامعه پزشکی استان تبریک عرض میگوییم و برای حضرتعالی از خداوند منان سلامتی روزافزون و موفقعیت خواستارم./.
حمید ۲۳ فروردین ۱۳۹۸ | ۰۱:۱۰
ارتقای مرتبه علمی دکتر فرهاد صالح زاده را از صمیم قلب به حضور ایشان وجامعه پزشکی تبریک گفته وارزوی سلامتی روز افزون مینمایم