کسب رتبه

ارتقاء ۱۷ مرتبه ای در رتبه بندی آموزشی دانشگاه های علوم پزشکی (راد)

۱۰ خرداد ۱۳۹۵ | ۱۰:۵۹ کد : ۱۸ ارتقاء رتبه
کسب رتبه دوم در ارتقاء شاخصهای علمی و آموزشی در کشور توسط دانشگاه علوم پزشکی اردبیل
ارتقاء ۱۷ مرتبه ای در رتبه بندی آموزشی دانشگاه های علوم پزشکی (راد)

دکتر پورفرضی رئیس دانشگاه علوم پزشکی در مصاحبه با خبرنگار وب دا گفت: دانشگاه علوم پزشکی اردبیل در رتبه بندی آموزشی بین دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور موفق به ارتقاء ۱۷ مرتبه ای و کسب رتبه دوم گردید.

دکتر پورفرضی به زحمات صورت گرفته اشاره کرد و افزود: بی شک این توسعه و ارتقاء مرهون همکاری و همدلی تمام همکاران، اعضاء هیات علمی، کارکنان صورت گرفته است و این رتبه بندی به ارزیابی وضعیت آموزشی دانشگاه در ۴ ساله اخیر و مقایسه آن با اولین رتبه بندی آموزشی دانشکاه های علوم پزشکی (راد ۱) پرداخته است حاکی از ارتقاء ۱۷ رتبه در حوزه آموزش نسبت به رتبه بندی قبلی است.

گفتنی است لوح تقدیری که از طرف معاون اموزشی و دبیر شورای آموزش پزشکی و تخصصی و رئیس هفدمین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی و جشنواره آموزشی شهید مطهری تهیه و صادر شده بود توسط مقام عالی وزارت دکتر سیدحسن قاضی زاده هاشمی وزیر بهداشت به همراه تندیس جشنواره به ریاست دانشگاه دکتر فرهاد پورفرضی اهداء و از زحمات ایشان و مجموعه دانشگاه قدردانی به عمل آمد.

Kaylynn ۱۰ دی ۱۳۹۵ | ۱۴:۲۸
Reading this makes my decniioss easier than taking candy from a baby.