ارتقا ء مرتبه علمی جناب آقای دکتر محمدقاسم گلمحمدی

ارتقاء مرتبه علمی جناب آقای دکتر محمدقاسم گلمحمدی از مرتبه دانشیاری به استادی
ارتقا ء مرتبه علمی جناب آقای دکتر محمدقاسم گلمحمدی

جناب آقای دکتر محمدقاسم گل محمدی
ارتقاء جنابعالی از مرتبه علمی از مرتبه دانشیاری به استادی را تبریک گفته، از خداوند منان همواره سعادت، سلامت و تداوم موفقیت‌های علمی شما را آرزومندیم.

شایان ذکر است در دومین جلسه هیئت ممیزه دانشگاه مورخه 24/‏06/‏1400‬ با ارتقاء مرتبه آقای دکتر محمدقاسم گلمحمدی از مرتبه دانشیاری به استادی  موافقت گردید.

مهدي جهانگير ۲۸ شهریور ۱۴۰۰ | ۰۳:۱۵
استاد بزرگوار باعث افتخار ماست تبریک عرض میکنم
محمد ناظمی ۳۱ شهریور ۱۴۰۰ | ۲۳:۲۸
ارتقاء علمی آقای دکتر محمد قاسم گلمحمدی به درجه استادی را به تمامی اساتید و دانشجویان و اهالی علوم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل تبریک عرض نمود و موفقیت روزافزون برای ایشان خواهانم جناب دکتر از استادان متعهد و ارزشمند و افتخارات استان میباشند. محمد ناظمی
حسین واثقی دودران ۰۳ آبان ۱۴۰۰ | ۱۲:۴۰
جناب دکتر گل محمدی از اساتید دلسوز و بسیار علمی استان و کشور در حوزه جنین شناسی هستند. این ارتقای علمی را خدمت ایشان و جامعه علمی تبریک میگم.