اطلاعیه شرکت تعاونی کارکنان مبنی بر عقد قرارداد با شرکتهای تولیدی و توزیعی

۰۶ تیر ۱۴۰۰ | ۱۱:۴۳ کد : ۱۵۹۲۱ اطلاعیه ها
سلام علیکم باصلوات بر محمد و آل محمد (ص)، و با احترام ، در راستای خدمت رسانی به مجموعه همکاران دانشگاه ، شرکت تعاونی مصرف کارکنان دانشگاه علوم پزشکی اردبیل اقدام به عقد قرارداد با تعدادی از شرکت ها و فروشندگان تولیدی و توزیعی با قیمتهای مناسب و اقساطی به شرح ذیل نموده است:

شرکت تعاونی مصرف کارکنان دانشگاه علوم پزشکی اردبیل

با صلوات بر محمد و آل محمد (ص)، و با احترام ، در راستای خدمات رسانی  به مجموعه همکاران دانشگاه ، شرکت تعاونی مصرف کارکنان دانشگاه علوم پزشکی اردبیل اقدام به عقد قراداد با تعدادی از شرکت ها و فروشندگان تولیدی و توزیعی با قیمت های مناسب و اقساطی به شرح ذیل نموده ، لذا خواهشمند است دستور فرمایند موضوع  به نحو مقتضی به کلیه همکاران شاغل در آن واحد اطلاع رسانی گردد  لازم به ذکر است هر نوع خرید صرفاً با ارائه معرفی نامه از سوی شرکت تعاونی دانشگاه انجام می گیرد.

1-شرکت مادیران   (لوازم خانگی ، موبایل ، تبلت و.....) -- اردبیل سه را دانش به سمت باغمیشه خیابان نایبی نرسیده به ملا هادی روبروی لبنیاتی دهکده

2-فروشگاه بند ( انواع کفشهای اسپورت و کتانی ) --خیابان حافظ روبروی ورودی آزادگان

3-فروشگاه آدیداس (پوشا و کتانی  مردانه ،  زنانه  و بچه گانه ) -- خیابان دانشگاه جنب دانش پژوه

4-پرده زبرا (انواع پرده ها)-- خیابان شهید باکری نرسیده ترانس برق