برگزاری دوره آموزشی سفیران سلامت و خودمراقبتی در زمینه (پیشگیری از دیابت وکنترل قند خون، انجام صحیح فعالیت فیزیکی)

۰۱ تیر ۱۴۰۰ | ۰۷:۴۷ کد : ۱۵۸۵۸ اطلاعیه ها

معاونت امور بهداشتی دانشگاه در نظر دارد دوره آموزشی سفیران سلامت و خودمراقبتی در زمینه "پیشگیری از دیابت و کنترل قند خون وانجام صحیح فعالیت فیزیکی" را با ظرفیت 2500 نفر به صورت مجازی برای کلیه کارکنان دانشگاه برگزار نماید. لذا خواهشمند است. همکارانی که تمایل به شرکت در دوره آموزشی فوق الذکر را دارند، از تاریخ 05 / 04 / 1400 لغایت 06 / 04 / 1400 از ساعت 8 صبح لغایت 23 شب به سایت دانشگاه- میز خدمت الکترونیک معاونت توسعه- سامانه آموزش ضمن خدمت کارکنان- پورتال آموزشی خود مراجعه و ثبت نام نموده و برای شرکت در آزمون دوره مذکور که به صورت الکترنیکی خواهد بود، روز اول مورخه 15 / 04 / 1400 از ساعت 8 صبح تا ساعت 23 شب و روز دوم مورخه 16 / 04 / 1400 از ساعت 8 صبح لغایت 14:30 عصر در پورتال آموزشی کارکنان اقدام نمایند. ضمنا فایل صوتی و تصویری دوره آموزشی بشرح ذیر می باشد.

1. دوره آموزشی خود پایشی فعالیت فیزیکی
  2. دوره آموزشی خود پایشی قند خون قسمت اول