برگزار شدن آزمون جامع میان دوره پیش کارورزی پزشکی، علوم پایه دندانپزشکی و علوم پایه پزشکی

۲۷ خرداد ۱۴۰۰ | ۱۵:۱۰ کد : ۱۵۸۰۵ اطلاعیه ها
آزمون جامع میان دوره پیش کارورزی پزشکی، علوم پایه دندانپزشکی و علوم پایه پزشکی  روز جمعه مورخه ۴۰۰/۰۳/۲۱ در دو نوبت صبح و عصر با شرکت دانشجویان حائز شرایط به صورت الکترونیک و حضوری در مرکز آزمون الکترونیک دانشگاه برگزار گردید.

آزمون جامع میان دوره پیش کارورزی پزشکی، علوم پایه دندانپزشکی و علوم پایه پزشکی  روز جمعه مورخه 400/03/21 در دو نوبت صبح و عصر با شرکت دانشجویان حائز شرایط به صورت الکترونیک و حضوری در مرکز آزمون الکترونیک دانشگاه برگزار گردید.

دانشجویان شرکت کننده در آزمون صبح روز شنبه به فاصله چند ساعت وضعیت پاسخنامه آزمون خود  را در سایت مرکز سنجش پزشکی مشاهده نمودند.