اطــلاعیــه معرفی شدگان آزمون استخدام پیمانی این دانشگاه که از طریق سازمان سنجش آموزش کشور

۲۷ اسفند ۱۳۹۹ | ۱۶:۳۰ کد : ۱۴۶۱۳ اخبار مهم
معرفی شدگان آزمون استخدام پیمانی این دانشگاه که از طریق سازمان سنجش آموزش کشور در مورخه ۹۹/۱۱/۲۴ برگزار گردید ضمن رعایت پروتکل های بهداشتی با در دست داشتن مدارک ذیل طبق جدول زمان بندی به آدرس اردبیل–خیابان دانشگاه – روبروی دانشگاه پیام نور –مجتمع دانشگاهی سردار سلیمانی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل - سالن ورزشی امام علی (ع) مراجعه نمایند،....
اطــلاعیــه  معرفی شدگان آزمون استخدام پیمانی این دانشگاه که از طریق سازمان سنجش آموزش کشور

ضمناً عدم مراجعه در تاریخ های مقرر به منزله انصراف پذیرفته شده محسوب میگردد.

تذکر:  از آنجا که اعلام اسامی بر اساس اطلاعات خود اظهاری داوطلبان در زمان ثبت نام الکترونیکی میباشد و به منزله قبولی نهایی نبوده و صرفا جهت معرفی برای بررسی مدارک و ورود به مرحله بعدی فرآیند آزمون می باشد،  لذا در صورت وجود هرگونه مغایرت در اطلاعات اعلامی خود اظهاری زمان ثبت نام  الکترونیکی و یا عدم مطابقت  شرایط داوطلبان با  مفاد آگهی برابر مقررات اقدام خواهد شد.

مدارک مورد نیاز:

1. شناسنامه(اصل و کپی تمام صفحات )-کارت ملی (اصل و کپی).
  2. تصویرکارنامه آزمون .
  3. مدرک تحصیلی مورد نیاز در شرایط احراظ مشاغل مندرج در آگهی (اصل و کپی).
  4. کارت معافیت و یا پایان خدمت ویژه برادران یا نامه از یگان خدمتی با قید تاریخ اتمام خدمت وظیفه اصل و کپی).(ملاک  تاآخرین روز ثبت نام)
  5. اصل و تصویرگواهی معتبر ایثارگری:(الف- گواهی معتبر دال بر ایثارگری از بنیاد شهید وامور ایثارگران استان ویژه خانواده شهدا - جانبازان آزادگان .

1.  دو قطعه عکس(4 *3)  با پشت زمینه سفید و پشت نویسی شده.
  2.  ارائه مدارک دال بر  بومی بودن مطابق مندرجات  دفترچه آزمون (فرم تکمیل و تایید شده استشهاد محلی)

تذکر : برای داوطلبانی که محل خدمت مورد تقاضا شهرستان اردبیل می باشد به لحاظ عدم اعمال سهمیه بومی برای مراکز استان،  نیازی به ارائه مدارک بومی نمی باشد.

1. مدارک دال بر معلولیت عادی  (ارائه گواهی معلولیت از سازمان بهزیستی).
  2. گواهی اشتغال قراردادی  از دستگاه محل خدمت (صرفاً زیرمجموعه وزارت متبوعه ) به همراه خلاصه سوابق (فرم شماره 502) برای شاغلین قراردادی و تصویر آخرین قرارداد.
  3. گواهی اشتغال ممهور به مهر شرکت و واحد محل خدمت و خلاصه سوابق بیمه اشتغال ممهور به مهر سازمان تامین اجتماعی برای کارکنان شرکتی .
  4. گواهی نامه رانندگی ب2 برای رشته های شغلی کارشناس  و کاردان  فوریت های پزشکی .
  5. گواهی پایان طرح یا معافیت از طرح مشمولین قانون خدمت پزشکان و پیراپزشکان .
  6. گواهی مبنی بر موافقت یا انصراف از طرح برای مشمولین قانون خدمت پزشکان و پیراپزشکان در رشته های اختیاری که طرح خود را در سایر موسسات  می گذرانند.
  7. گواهی اشتغال به طرح  از محل خدمت در واحد های  تابعه این دانشگاه برای داوطلبین حین طرح و یا گواهی اشتغال به طرح برای مشمولین قانون خدمت پزشکان و پیراپزشکان که طرح خود را باستناد بخشنامه شماره 854/100-16/7/93 تمدید نموده اند با قید تاریخ شروع و پایان طرح .

1. داوطلبانی که  در زمان ثبت نام اقدام به ثبت امتیاز کرونا نموده اند موظف اند  فرم مربوطه را از فایل پیوستی دریافت و  جهت تأیید به واحد محل خدمتی ارائه و رسید اخذ  نموده  و  در زمان تحویل  مدارک فیش مربوطه را  ارائه نمایند.

عنوان شغل

محل جغرافیایی مورد تقاضا

تاریخ دریافت مدارک

ساعت