۱۶ اسفند ۱۳۹۹ | ۰۰:۲۶ کد : ۱۴۴۵۴ اطلاعیه ها
مرکز نیکوکاری بارش رحمت دانشگاه علوم پزشکی اردبیل، درآستانه عید مبعث حضرت رسول اکرم (ص) و عید نوروز با هدف اجرای طرح همدلی کمک مومنانه، در نظر دارد....
مرکز نیکوکاری بارش رحمت  دانشگاه علوم پزشکی اردبیل، درآستانه عید مبعث حضرت رسول اکرم (ص) و عید نوروز با هدف اجرای طرح همدلی کمک مومنانه

.... با ساماندهی کمک های جمع آوری شده برای تهیه اقلام ضروری در قالب بسته های حمایتی خانوار اقدام نماید. داوطلبان شرکت در این طرح خدا پسندانه  می‌توانند کمک های اهدایی خود را از طریق شماره حساب ۰۱۱۰۷۶۹۷۲۹۰۰۱و کارت ۶۰۳۷۹۹۷۹۵۰۱۷۵۲۲۵ بانک ملی به نام صندوق خیریه بارش رحمت واریز نمایند.