اطــلاعیــه پذیرفته شدگان آزمون استخدام قرارداد کار معین

۰۷ دی ۱۳۹۹ | ۱۴:۰۹ کد : ۱۳۶۸۰ اخبار مهم
پذیرفته شدگان آزمون استخدام قرارداد کار معین مورخه ۲۴/۷/۹۹ این دانشگاه با در دست داشتن مدارک و طبق جدول زمان بندی ذیل به آدرس اردبیل – انتهای خ دانشگاه – ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان اردبیل –اداره کارگزینی – واحد استخدام مراجعه نمایند.
اطــلاعیــه  پذیرفته شدگان آزمون استخدام قرارداد کار معین

«بنام خدا»

اطــلاعیــه

پذیرفته شدگان آزمون استخدام قرارداد کار معین مورخه 24/7/99 این دانشگاه با در دست داشتن مدارک و طبق جدول زمان بندی ذیل به آدرس اردبیل انتهای خ دانشگاه ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان اردبیل اداره کارگزینی واحد استخدام مراجعه نمایند.

1. کارنامه قبولی سازمان سنجش و آموزش پزشکی
  2. شناسنامه و کارت ملی (اصل و کپی)
  3. مدرک تحصیلی مندرج در شرایط احراز شغل (اصل و کپی)
  4. کارت معافیت و یا پایان خدمت ویژه برادران (اصل و کپی)
  5. مدارک ایثارگری ویژه داوطلبان ایثارگر مطابق شرایط آگهی (اصل و کپی)
  6. 3 قطعه عکس 4*3
  7. گواهی پایان طرح و یا معافیت برای مشمولین لایحه رشته های اجباری (اصل و کپی)
  8. گواهی اشتغال به طرح برای مشمولین قانون خدمت پزشکان و پیراپزشکان که طرح خود را باستناد بخشنامه شماره 854/100 16/7/93 تمدید نموده اند.
  9. گواهی مبنی بر موافقت با انصراف از طرح برای مشمولین قانون خدمت پزشکان و پیراپزشکان در رشته های اختیاری که طرح خود را در سایر موسسات تابعه وزارت متبوعه می گذرانند.
  10. گواهی اشتغال ممهور به مهر شرکت و واحد محل خدمت و خلاصه سوابق بیمه اشتغال ممهور به مهر سازمان تامین اجتماعی برای کارکنان شرکتی .(در صورت داشتن کثرت سن)
  11. گواهی اشتغال قراردادی  از دستگاه محل خدمت به همراه خلاصه سوابق (فرم شماره 502) برای شاغلین قراردادی و تصویر آخرین قرارداد سال99 .(در صورت داشتن کثرت سن)

عنوان شغل

محل جغرافیایی، مورد تقاضا