اطلاعیه شماره ۳- قابل توجه دانشجویان شاهد و ایثارگر متقاضی انتقال

۰۱ آذر ۱۳۹۹ | ۰۸:۰۹ کد : ۱۳۳۲۵ اطلاعیه ها
تاریخ ثبت نام در سامانه نقل و انتقال دانشجویان شاهد و ایثارگر قبولی ۱۳۹۹ وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از تاریخ ۲۶ آبان به ۸ تا ۱۲ آذر ماه تغییر یافت.
اطلاعیه شماره ۳-  قابل توجه دانشجویان شاهد و ایثارگر متقاضی انتقال

اطلاعیه شماره 3-  قابل توجه دانشجویان شاهد و ایثارگر متقاضی انتقال
تاریخ ثبت نام در سامانه نقل و انتقال دانشجویان شاهد و ایثارگر قبولی 1399 وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از تاریخ 26 آبان به 8 تا 12 آذر ماه تغییر یافت.
کلیه دانشجویان شاهد و ایثارگر شامل (فرزند شهید، آزاده و جانباز 25% و بالاتر ) متقاضی انتقال به آدرس نقل و انتقال شاهد در سایت اداره کل شاهد و ایثارگر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مراجعه نمایند.
دانشجویان متقاضی لازم است حتماً ابتداء در دانشگاه مبداء ثبت نام کرده و پس از دریافت شماره دانشجویی به سامانه نقل و انتقال مراجعه فرمایند. این فرآیند زمانبر بوده و لازم است دانشجویان عزیز تا اعلام قطعی نتایج بر اساس مقررات دانشگاه مبدأ خود ، به تحصیل خود (مجازی یا حضوری) مشغول باشند و نتیجه از طریق پیامک به دانشجو و از طریق سامانه مربوطه به دانشگاه های مبدأ و مقصد اطلاع رسانی می شود. انتقال دانشجویان دانشجویان معزز شاهد صرفاً از این طریق و بدون نیاز به مراجعه حضوری مقدور می باشد.
اداره شاهد و ایثارگر دانشگاه علوم پزشکی اردبیل