پیام تسلیت سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اردبیل بمناسبت اربعین حسینی

۱۷ مهر ۱۳۹۹ | ۱۳:۱۶ کد : ۱۲۸۸۳ اخبار ۲
متن پیام به این شرح است: امام صادق علیه السلام: « بَکَتِ السَّماءُ عَلَی الحُسَینِ أربَعینَ یَوْماً بالدَّمِ» « آسمان چهل روز بر حسین (ع)، خون گریست» اربعین، رمز پویایی همیشگی نهضت پربار حسینی و اعلام پایبندی به مکتب سرخ عاشورا و احیای اسلام ناب محمدی است.
پیام تسلیت سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اردبیل بمناسبت اربعین حسینی

متن پیام به این شرح است:

امام صادق علیه السلام:

" بَکَتِ السَّماءُ عَلَی الحُسَینِ أربَعینَ یَوْماً بالدَّمِ "

« آسمان چهل روز بر حسین (ع)، خون گریست»

یاد و نام امام حسین (ع) و یاران باوفای ایشان، در اربعین حسینی، عشق و ارادت فزون تری را در قلوب عشاق الحسین (ع) مجسم می کند. امسال اربعین متفاوتی را نسبت به سالهای گذشته تجربه می کنیم و بنا به فرموده مقام معظم رهبری " روز اربعین از داخل خانه اظهار ارادت کنید و زیارت اربعین بخوانید و به امام حسین (ع) بگویید ما دلمان میخواست بیاییم، نشد.

تا یک نظری بکنند، یک کمکی بکنند " اینجانب فرارسیدن اربعین سرور و سالار شهیدان، حضرت اباعبدالله الحسین (ع) و ۷۲ تن از یاران با وفایش را خدمت مردم حسینی اردبیل بویژه مدافعان سلامت و جهادگران خط مقدم مبارزه با بیماری کرونا، کارکنان و جامعه دانشگاهی استان تسلیت و تعزیت عرض می نمایم.

التماس دعا

دکتر شهرام حبیب زاده