۷ نفر در اثر انفجار مواد محترقه در اردبیل کشته شد
دکتر اخوان اکبری سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اردبیل صبح امروز در مصاحبه با خبرنگار وب دا گفت: متاسفانه شب گذشته در انفجار مهیبی که در محله آرازعلی منطقه شهریار اردبیل ناشی از انفجار مواد محترقه انبار شده در زیرزمین منزل مسکونی رخ داد هفت نفر از هموطنان بواسطه سهل انگاری تعدادی از افراد ماجراجوی خانواده جان خود را از دست دادند.
وی به آخرین آمار تلفات این حادثه اشاره کرد و افزود: در این حادثه مرگبار متاسفانه ۶ نفر کشته در سرصحنه، یک نفر در بیمارستان فوت شده و یک نفر با ۶۰ درصد سوختگی به تبریز اعزام و ۳ نفر نیز سرپائی معالجه و مرخص شده اند.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اردبیل با اشاره به نتایج تلخ حادثه انفجار گفت: سهل انگاری و بی توجهی خانواده ها در این ایام سال که منجر به حوادث ناگوار می شود باید توجه ویژه ای صورت پذیرد و با فرهنگ سازی لازم بین خانواده ها و شهروندان از نگهداری و خرید و فروش مواد محترقه جداً ممانعت بعمل آید تا لحظات شیرین ایام نوروز بواسطه اینگونه حوادث به روزهای ناگوار و غم بار مبدل نشود.
سامانه
سامانه مجلات دانشگاه
سامانه
کتابخانه مرکزی
پایگاه پژوهش های سلامت کشور
سامانه ویانا
سامانه هماوا
سامانه طبیب
سامانه علم سنجی
کتابخانه دیجیتال
پست الکترونیک
اتوماسیون اداری
اتوماسیون تغذیه
سامانه جامع طبیب
سامانه مدیریت آموزشی هم آوا
سامانه یادگیری الکترونیکی
آموزش مداوم
سامانه مجلات دانشگاه
پست الکترونیک
سامانه نوید 