پیام تسلیت سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اردبیل به مناسبت فرارسیدن ایام سوگواری سرور و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین (ع)

۳۱ مرداد ۱۳۹۹ | ۱۷:۵۹ کد : ۱۲۲۲۹ اخبار مهم
متن پیام تسلیت دکتر حبیب زاده بدین شرح است: «السلام علیک یا ابا عبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک علیک منی سلام الله ابداً ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لاجعله الله آخر العهد منی لزیارتکم ...» نهضت حسینی و حادثه جانسوز عاشورا آنچنان بر قلب ها تأثیر گذارده که هر سال با فرا رسیدن ماه محرم، خون پاک شهیدان عظیم الشان کربلا، در رگ‌های تاریخ جوششی تازه می‌یابد و عاشقان دلسوخته را شوریده‌تر و تشنگان حقیقت را شیفته‌تر می‌سازد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل،

متن پیام تسلیت دکتر حبیب زاده بدین شرح است: "السلام علیک یا ابا عبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک علیک منی سلام الله ابداً ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لاجعله الله آخر العهد منی لزیارتکم ..." نهضت حسینی و حادثه جانسوز عاشورا آنچنان بر قلب ها تأثیر گذارده که هر سال با فرا رسیدن ماه محرم، خون پاک شهیدان عظیم الشان کربلا، در رگ‌های تاریخ جوششی تازه می‌یابد و عاشقان دلسوخته را شوریده‌تر و تشنگان حقیقت را شیفته‌تر می‌سازد.

به راستی که عاشورا، فریادهای شورگستر پیامبران را دوباره در گوشهای سنگین فرود آورد و برای همه اعصار و زمانها بر فراز قلّه رسالت احیای امر به معروف و نهی از منکر، آزادگی، دینداری، احیا و اقامه نماز و عدم سکوت در برابر ظالم جای گرفت.

محرم امسال به جهت شیوع بیماری کرونا با شرایط و ضوابط خاصی برگزار شده و متفاوت تر از سال های گذشته است.

توصیه ما در این ایام، رعایت کامل پروتکلهای بهداشتی توسط هیات ها، حسینیه ها و با نظارت ریش سفیدان و بزرگان محلات و مساجد است تا بتوانیم محرمی با حال و هوای متفاوت و تکیه بر پروتکل های بهداشتی داشته باشیم و با رعایت این دستورالعمل ها، سلامتی را به خود، خانواده و جامعه تقدیم کنیم.

فرا رسیدن ایام حزن و اندوه و ماه سوگواری حضرت آقا ابا عبدالله الحسین (ع) و هفتاد و دو تن از یاران فداکار و باوفای ایشان و ایام الله تاسوعا و عاشورای حسینی را حضور مردم خداجو، حق طلب و شریف استان، همکاران دانشگاه و مدافعین سلامت استان در خط مقدم مبارزه با بیماری کرونا تسلیت عرض نموده و امید است عزاداری همه عاشقان حضرت ثارالله(ع) در این روز های پرسوز و ماتم، مقبول درگاه حضرت احدیت واقع شود. دکتر شهرام حبیب زاده سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اردبیل