اطلاعیه برای همکاران محترم ستادی دانشگاه :

۱۱ مرداد ۱۳۹۹ | ۱۴:۱۸ کد : ۱۱۹۸۵ اطلاعیه ها
پایگاه مقاومت بعثت بسیج جامعه پزشکی دانشگاه، در نظر دارد نسبت به برگزاری دوره آموزشی «تجلی اهداف غدیر در عصر ظهور» اقدام نماید لذا همکاران ستادی دانشگاه که تمایل به حضور در دوره آموزشی فوق دارند روز سه شنبه مورخه ۱۳۹۹/۰۵/۱۴ ، با مراجعه به سامانه آموزش ضمن خدمت نسبت به شرکت در آزمون اقدام نمایند. همچنین منبع آزمون کتاب « تجلی اهداف غدیر در عصر ظهور» نوشته آقای علی اصغر رضوانی می باشد که همکاران می توانند نسبت به دانلود از طریق لینک ذیل و مطالعه آن اقدام نمایند .
اطلاعیه برای همکاران محترم ستادی دانشگاه :

قابل توجه همکاران محترم ستادی دانشگاه :

پایگاه مقاومت بعثت بسیج جامعه پزشکی دانشگاه،  در نظر دارد نسبت به برگزاری دوره آموزشی «تجلی اهداف غدیر در عصر ظهور» اقدام نماید لذا همکاران ستادی دانشگاه که تمایل به حضور در دوره آموزشی فوق دارند روز سه شنبه مورخه 14/05/1399 ، با مراجعه به سامانه آموزش ضمن خدمت نسبت به شرکت در آزمون اقدام نمایند. همچنین منبع آزمون کتاب « تجلی اهداف غدیر در عصر ظهور» نوشته آقای علی اصغر رضوانی می باشد که همکاران می توانند نسبت به دانلود از طریق لینک ذیل و مطالعه آن اقدام نمایند .

دانلود کتاب