اطلاعیه شماره ۵ استخدامی

فهرست واجدین شرایط رشته های شغلی کاردان و کارشناس فوریتهای پزشکی جهت انجام آزمون آمادگی جسمانی و مصاحبه از محل آزمون مورخه ۲۱/‏۸/‏۹۵ سازمان سنجش آموزش کشور(باستناد سایت سنجش)
اطلاعیه شماره ۵ استخدامی

اعلام اسامی هیچگونه تعهدی برای جذب و قبولی داوطلبان نداشته و پذیرش در مشاغل کاردان و کارشناس فوریتهای پزشکی و کارشناس ارتباطات و عملیات، بشرط قبولی در آزمون آمادگی جسمانی و مصاحبه و همچنین مراحل هسته گزینش می باشد

* پذیرفته شدگان اولیه مشاغل کاردان و کارشناس فوریتهای پزشکی و کارشناس ارتباطات و عملیات موظفند بمنظور شرکت در آزمون آمادگی جسمانی و مصاحبه با همراه داشتن مدارک ذیل راس ساعت ۸ صبح در روزهای مقرر در سالن پیامبر اعظم (ص) دانشکده علوم پزشکی اردبیل، واقع در اردبیل- خیابان دانشگاه – روبروی دانشگاه پیام نور حضور بهم رسانند.

1. اصل شناسنامه، اصل کارت ملی
  2. لباس و کفش ورزشی