والیبال جام فجر

۲۴ بهمن ۱۳۹۵ | ۱۱:۳۹ کد : ۱۱۲۷ اخبار
والیبال جام فجر

در سومین دوره از مسابقات ورزشی جام دهه مبارک فجر، دانشگاه تیم والیبال پایگاه بعثت ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل از بین واحدهای شرکت کننده موفق به کسب کاپ قهرمانی این دوره از مسابقات شد.

گفتنی است در رده بندی مسابقات، تیم های پایگاه بعثت، بهداشت شهرستان و به فینال راه یافته و در دیداری جذاب و دیدنی تیم الف ستاد مرکزی (پایگاه بعثت) موفق به کسب مقام اول و دریافت کاپ قهرمانی شد.

در این دوره از مسابقات که از تاریخ ۱۱/‏۱۱/‏۱۳۹۵‬ تا ۲۱/‏۱۱/‏۱۳۹۵‬ با حضور ۹ تیم در محل سالن پیامبر اعظم (ص) برگزار گردید. تیم مرکز بهداشت شهرستان اردبیل به مقام, تیم های والیبال مرکز آموزشی و درمانی امام خمینی (ره) و مرکز آموزشی و درمانی دکتر فاطمی به ترتیب عناوین سوم و چهارم را از آن خود کردند.

کسب این موفقیت را به تیم قهرمان تبریک عرض می نمائیم.