فوتسال جام فجر

قهرمانی تیم فوتسال (معاونت دانشجویی و فرهنگی – دانشکده پزشکی) در سومین دوره مسابقات ورزشی کارکنان جام دهه مبارک فجر
فوتسال جام فجر

در این دوره از مسابقات که با شرکت ده تیم از واحدهای تابعه دانشگاه از مورخه ۱۱/‏۱۱/‏۱۳۹۵‬ لغایت ۱۹/۱۱/۱۳۹۵ در سالن پیامبر اعظم (ص) دانشگاه برگزار گردید تیم فوتسال (معاونت دانشجویی و فرهنگی – دانشکده پزشکی) در بازی فینال در دیداری پایاپای و در ضربات پنالتی موفق به شکست تیم فوریت های پزشکی گردیده و به عنوان قهرمان این دوره از رقابت های فوتسال دست یافت. تیم فوریت های پزشکی نیز مقام دوم را کسب نمود. همچنین در دیدار رده بندی تیم فوتسال مرکز آموزشی و درمانی امام خمینی (ره) با شکست حریف خود عنوان سومی را بدست آورد. همچنین کاپ اخلاق این دوره از رقابت ها به تیم چهارم (مرکز آموزشی و درمانی علوی) اهدا گردید. کسب این موفقیت را به تیم قهرمان تبریک عرض می نمائیم.